årets färg 2017
Årets färg 2017, alltid kul att se vart den kommer upp
12 december, 2016
Vad är SEO och varför är det viktigt för din sida
20 december, 2016

Helgens workshop tillsammans är vi starka! Viktigt för bloggare.

workshop tillsammans är vi starka

Nyligen var jag på en workshop “bloggevent”, tillsammans är vi starka. Det är verkligen fantastiskt att träffa alla dessa kvinnor som verkligen brinner för sina bloggar. Även att vi alla vill driva bloggvärlden framåt, lämna det här armbågande som finns mycket i bloggvärlden. Att genom workshops och att dela med sig så kan vi alla bli starkare. Starka bloggare som tar in bloggvärlden i 2.0!

workshop tillsammans är vi starka

Det skulle egentligen inte bli någon goodiebag, men Petra och Linda med LM event, hade en sån stor att det var svårt att bära hem. Så maken fick möta upp mig vid bussen. Inte lätt med kamera, dator och en goodibag utan dess like.

Goodiebag tillsammans är vi starka

Är du nyfiken mer på vad som var i påsen så hittar du alla sakerna här:

Salong Oss | Barebells | Juicekällan NK | Fysiken Gbg | Dermoshop | E.l.f Cosmetics | Boulebar | Rapunzel Of Sweden | Vita Coco | Lo Art Design | Christyle | Vision HairCare | OCR Ninja Center | Smakbox (Både kakor och så vann jag en smakbox som kommer på posten)

Vad jag fick med mig förutom alla fysiska saker

Bloggaren Himmel och pannkaka, Annika höll en super nyttig föreläsning och tog upp vad företag söker hos en bloggare. Så att vi alla kan ha större chans att landa den där sponsorn som vi drömmer om. Direkt efter henne intog På smällen Emma scenen och rivstartade ett viktigt fördrag om hennes resa. För vi alla har varit nybörjare någon gång i bloggensvärld. Sjuk inspirerande att lyssna på hennes resa och det jag tar med mig mest är hennes viktiga ord till framgång. Att vara snäll!

Självklart fanns det mat och dryck till oändlig. Sponsorerna till eventet var:
GodDryck | The Publican |  Caliente

Sen föreläste jag sist lite om SEO

 Johanna, Fotograf tessochlex

Tänka sig jag fastande på bild, tack Therese för att jag får låna bilden. Här kan du se mig stå i ett utav rummen i Scandic rubinen (en av sponsorerna).Johanna, fotograf fotoliselotte

Jag har själv inte gått igenom bilderna så lånade en av Liselotte.

Det blev ett redigt inlägg men så blir det ibland. Vi behöver fler av denna typen av event och nästa år 2017 kommer vara det perfekta året, tycker inte du det?

8 Comments

 1. Kaffehörnan skriver:

  Godmorgon
  Vad härligt event, du äger i din nya hårlook

 2. Diana skriver:

  Jag hade så gärna velat höra dig föreläsa!! Det är ett sånt intressant ämne som jag vill lära mig mer om. Hoppas på att kunna bli bjuden nästa gång men misstänker att det inte var i Stockholm.

  • Johanna skriver:

   Nej tyvärr, men vi hade en stockholmare med oss som flög ner 🙂 daretobeyou.se Annica va med, så ni kanske kan har sällskap nästa gång 🙂

 3. Emma Hällbacka skriver:

  Jaa! Var jättekul sist du ordnade event och jag fick åtminstone två nya kontakter som har fört min blogg framåt! 😀 Verkligen roligt, och tycker absolut att det ska bli fler gånger under 2017 ^^

 4. Mia skriver:

  Kikar in för att observera din bildeffekt. Snyggt när det skiftar till svartvitt sådär! Tack för igår <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *