Har någon kopierat det du skrivit?

25 september, 2015

Det har vällt in mail från olika bloggare som har upplyst mig att kopierar-kvinnan är i farten igen. En ”bloggare” som i princip kopierar allt hennes material från andra bloggare och hävdar att det är hennes. Här inne är det en fri zon då hon inte längre kan komma in på min sida. Jag har även hjälpt alla som velat med att säkra sin bloggar helt gratis. För att jag tycker att alla ska ha chansen att blogga fritt utan att någon tar det man har skapat.

koppar

Nu kommer vi till de som varit mindre trevliga vid kontakt med mig. Jag gillar inte att bli hotad, det är inte jag som stjäl dina texter så varför sitter du och hotar mig? Jag har full förståelse för att du är frustrerad över att kopierar-kvinnan stjäl dina känslor ifrån dig. Jag förstår det, men är det okej för dig att kalla mig massa namn då? Nej det är det inte, det får ju mig mindre motiverad att hjälpa dig.

Jag har verkligen gjort det jag har kunnat och mycket mer. Så jag har en fråga till dig, vad har du gjort för att lösa detta problemet? För att jag är lite mer tredjepart som blev indragen i detta och har fått en text stulen. Det ger inget upphov till att jag ska varken gå till polisen eller tidningen. Jag kan inte driva något åt dig. Slösa inte din energi på att kalla mig det ena eller det andra utan lägg den på källan till din frustration.

Det har kommit in ett 40-tal mail på 4 dagar angående denna kopierar-kvinnan. Jag har bestämt mig för att inte svara på något, för att jag har gjort det jag har kunnat. Jag har drivit ner den senaste bloggen och det är inte mycket mer jag kan göra.

Men om du vill lära dig att skydda dig ifrån stölder på nätet så ska du titta in här nästa vecka. Då kommer jag starta en serie där vi kommer att gå igenom mängder av fiffiga knep som du enkelt kan använda dig av. För att skydda din blogg och dina saker på nätet.

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

6 Kommentarer

 1. ExklusivaMoi

  Men fy fan vilka människa som nallar ens materiel!! Tyvärr finns det sådana., tyvärr så måste en själv göra en massa jobb för att behöva skydda sig för sånt *suck* Därför jag aldrig lägger ut de allra finaste fotona som jag har tagit tex… men åååh vad less man på sånt här!! Jag är iaf på med att följe din serie fram över =)… TREVLIG HELG nu!

  Svara
  • Johanna

   Ja det är tråkigt att känna att man måste hålla på de bilderna som är finast. Men hoppas att vi kan röra oss emot en utveckling där vi kan skapa en bloggvärld med en bättre ton emot varandra och varandras skapelser.

   Svara
 2. Amanda

  ja hon kommenterar min blogg typ hela tiden!!!! Så jävla störande!!!

  sv: så lite så 🙂

  Svara
  • Johanna

   Usch hoppas att hon lägger av och det är snart!

   Svara
 3. girlwithnoname

  de e någon som har kopierat hela inlägg från mig bland andra saker och lagt upp på sin blogg. Sedan skrev hon till sitt ”försvar” att hon hade samma diagnoser som mig. it makes me sick.

  Svara
  • Johanna

   Ja det kan jag förstå, det är inte okej att ta andras saker.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0