Idag gäller det, projekt har du träffat startar idag
2 maj, 2015
enklaknep inte bara inspiration för briljanta bloggare
4 maj, 2015

Har du träffat efji (Felicia)?

Hej på er!
Jag har fått äran att skriva ett inlägg här och jag tänkte därför presentera mig och förstås skriva lite smått och gott om bloggning och min egna blogg såklart :). Av vänner och bekanta så kallas jag för Felicia men i bloggvärlden så är jag efji – den där som som följer massa tv-serier. Besök mig gärna HÄR!

sadhhdh


nr 1

Så hur började jag blogga? Eller kanske varför snarare.

Jag började blogga för ungefär sju år sedan för att skriva av mig. Klassisk va? 😉 men det är sant, jag hade inget syfte med bloggen då utan ville bara ha någonstans att skriva. Jag gick i nian och var en känslig individ som nog dem flesta är i den åldern. Min dåvarande bästavän började bloggade någon månad senare samt att andra jag kände exempelvis mina systrar hade bloggar så det kändes som någon slags gemenskap att ha en blogg på samma  sätt som nästan alla har instagram idag

nr 2

 Vad handlar mig blogg om?

Så när jag började blogga skrev jag enbart av mig och om saker som hände i livet. Jag är dock som person väldigt intresserad av kultur – film och tv-serier är idag mitt störta intresse. Jag vardags skrev ganska länge men hade väl drömmen att skriva om något som kändes mer intressant eller åtminstone mer JAG. Hur underbart är det inte att läsa bloggar där personen verkligen verkar brinna för något? Bästa som finns om ni frågar mig.

Sakta men säkert började jag skriva mer om mitt intresse i bloggen tills jag en dag förra året bestämde mig för börja skriva om tv-serier helt och hållet och så blev det. Idag är min blogg en tv-serie & filmblogg.

nr 3

Vad är det bästa med att blogga? 

Det absolut bästa med att blogga är att jag får skriva om det som jag är intresserad av.

nr 4

vad inspirerar mig att skriva?

Min familj, vänner och läsare. Att få skriva om något som jag älskar och olika hemsidor som kan ge tips till inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *