Har du träffat Martina?2 min läsning

Hej på er!

Jag heter Martina och är med i Johannas bloggprojekt “Har du träffat…”  Jag är en nyfiken och driven tjej som bor i Shanghai, skriver böcker och utvecklar tekniska produkter. Min blogg hittar du HÄR!

booksigning 2
nr 1

Så hur började jag blogga?

Jag började blogga för första gången 2008 för att jag ville dela med mig av mitt spännande (?) liv. Min målgrupp var mina föräldrar för jag bodde utomlands, och jag ville att de på ett enkelt sätt skulle kunna se att jag hade det bra och gjorde roliga saker. Efter ett par månader upptäckte jag att det var fler än mina föräldrar som läste min blogg, och då började jag blogga för en bredare publik. Jag la upp mer outfit-bilder och mer personliga tankar och reflektioner, inte bara “idag är det de här vädret och jag åt detta till frukost” 😉

I flera år höll jag på att blogga lite av och till och det tog verkligen tid för mig att hitta min nisch. Bloggen bytte plattform och namn många gånger och gör fortfarande. Mitt motto är lite “dare to change” för jag gillar inte statiska saker utan vill alltid vara dynamisk och anpassa mig till vad som funkar bäst och KÄNNS bäst för mig.

nr 2

Vad handlar mig blogg om?

Min blogg handlar om mitt största intresse: Självoptimering! Både ur biokemiskt perspektiv och psykologisk perspektiv. Jag vill utmana människor att TÄNKA, ifrågasätta och analysera sin vardag, sin hälsa och sitt mående. Jag brinner för att få människor UT UR status quo och få dem att göra MER än va de någonsin trodde var möjligt. Jag har totalt storhetsvansinne och hoppas kunna smitta andra med det 🙂

 

nr 3

Vad är det bästa med att blogga? 

Att connecta med andra människor. Jag ÄLSKAR människor och jag är så nyfiken på ALLA, jag vill veta hur DU tänker och varför DU gör som du gör! IRL är jag väldigt tillbakadragen och inte särskilt kontaktsökande, men via bloggen ger jag människor en chans att komma fram till mig. På de här sättet har jag träffat fantastiska vänner.

nr 4

Vad inspirerar mig att skriva?

Först och främst mitt driv att skriva.

Även om ingen läser det jag skriver så skriver jag ändå minst 3-10 A4-sidor varje dag. Jag skriver för mig själv i första hand och jag har alltid skrivit enormt mycket dagbok. De andra som driver mig är förstås att någon annan kanske läser, och då uppstår kontakt! Den där kontakten är jag helt beroende av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *