Alla andra är så jävla dumma i huvudet!
28 maj, 2015
Vad är en grafisk profil egentligen?
1 juni, 2015

Har du träffat Ewa?

Hej mitt namn är Ewa och jag driver mittlivsomsund, en blogg om vägen till ett friskare och sundare liv. Min blogg hittar du här

ewa mitt liv som sund

nr 1

Hur började du blogga:

Det var hösten 2008 och jag hade ganska nyligen då anlitat en PT för att få ordning på kost och träning. Tänkte att det kunde vara spännande att blogga om den resan. En resa som tog slut tre månader senare då jag tröttnade på alla dessa matlådor som skulle fixas och någon form av träning varje dag, men blogga det forsatte jag med.

 

nr 2

Vad handlar din blogg om:

Fortfarande än i dag handlar min blogg om kost och träning med inriktning på lchf och nu även att äta mig frisk från mitt svåra eksem. Den handlar även om min vardag med stickning (raggsockar), sommarstugan, mannen,barnbarnen, vänner, mitt liv helt enkelt. Allt i en salig röra.

 

nr 3

Vad är det bästa med att blogga:

Att få skriva av sig,  beskriva mitt liv, mina händelser och att sedan kunna gå tillbaka och titta på ord och bild vad som hände då  … min dagbok m.a.o.

nr 4

Vad inspirerar dig att skriva:

Att få dela med mig av det jag kan om lchf och hur jag gör för att äta mig frisk från eksem… och att det finns människor som läser det JAG gör/skriver och inspireras av det.  Jätte häftig känsla!!! Älskar kommentarerna och svarar på alla, sen är det härligt att själv få tips och råd från läsarna.

2 Comments

  1. Moa skriver:

    Det verkar vara en trevlig blogg! Ska in och kika på den 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *