Mysigt tillfälle att uppdatera bloggen
25 december, 2015
Årets mest spelade låtar
Årets mest spelade låtar 2015
31 december, 2015

Har du tänkt på dina mål på detta sättet?

tänkt på dina mål

Det där med att sätta mål kan vara super svårt, men sen hela vägen fram till det kan vara en enda kamp. Ett projekt går aldrig linje format. Har du någon gång tänkt på att varje nytt mål eller projekt är som att stå på ena kanten av ett U. I början vet du vart du ska du har hela planen/projektet/målet framför dig och bilden är hur klar som helst. Sedan börjar vi att gå mot andra sidan av U:et.

tänkt på dina mål

I början går det lätt, nedförsbacke, du har mycket energi och sakerna flyter på. Men så kommer du till mitten av projektet/målet då det är svårt att se vart du började eller vart projektet ska sluta. Du står där längst ner i U:et och tittar upp, satan vilken uppförsbacke du har framför dig. Du kan ju inte ens se målet. Det är ju bara en vägg. Alla mål och projekt kommer hit, då det är svårt att se vad du har gjort och vad du ska göra för att komma i mål. Vi alla hamnar här och det är hur vi hantera det som kommer att avgöra om vi lyckas eller inte.

I mitten av alla projekt behöver vi en liten push, något eller någon som kan hjälpa oss att ta ann den där uppförsbacken till vårat mål. Vad hjälper dig att fortsätta driva igenom trotts att det ser tufft ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *