Har du sett årets färg?1 min läsning

Varje år bestäms en färg som kommer bli årets färg. Lite som årets julklapp fast lite roligare. Årets färg heter marsala och jag tror att den kommer att vara väldigt slagkraftig bland trenderna i år.

Färgen är mjuk och stillsam, det är som att det ligger ett lugn runt den. Vad tycker du om denna färgen?

årets färg marsala

Det känns som en färg som är bekväm i smink. Håll utkik om du ser denna typen av färg under året och då vet du att det inte är någon slump att det just är denna färgen sm finns ute på marknaden. Vill du läsa mer om den och se mer bilder på den kan du alltid titta på denna underbara sida.

5 thoughts on “Har du sett årets färg?1 min läsning

  1. SV: Jag har bloggat från och till sedan 2008, men slutade förra året, saknade att skriva av mig och låta mina vänner över välden ta del av min vardag, så valde därför att börja blogga igen:) samt att det alltid är kul att kunna gå tillbaka och läsa (ångrar att jag raderade min gamla blogg!)

    Hoppas du har en bra dag!
    kram

  2. Sv: Tack så mycket! Fin blogg du har. Jag har bloggat så länge jag kan minnas, dock inte så seriöst tidigare. Såklart är det roligare nu då jag har mer att skriva om och en hel del mer inspiration och motivation till det, något som krävs om man ska blogga. Hur var det för dig?
    Kram

    1. Jag började blogga för att jag ville skapa en gemenskap emellan bloggare för att kunna stötta varandra nör bloggtorkan sätter in eller andra saker som bara vi bloggare stöter på. Tack för din kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *