19 januari, 2015

Har du sett årets färg?

Varje år bestäms en färg som kommer bli årets färg. Lite som årets julklapp fast lite roligare. Årets färg heter marsala och jag tror att den kommer att vara väldigt slagkraftig bland trenderna i år.

Färgen är mjuk och stillsam, det är som att det ligger ett lugn runt den. Vad tycker du om denna färgen?

årets färg marsala

Det känns som en färg som är bekväm i smink. Håll utkik om du ser denna typen av färg under året och då vet du att det inte är någon slump att det just är denna färgen sm finns ute på marknaden. Vill du läsa mer om den och se mer bilder på den kan du alltid titta på denna underbara sida.

Vill du läsa mer?!

9 idéer som förändrar din blogg

9 idéer som förändrar din blogg

Älskar inte du listor? Jag älskar verkligen listor. Så jag tänkte varför inte en lista?! 9 idéer som förändrar din blogg eller hur du kanske ser på den. Vi blir allt fler och fler bloggar, det är verkligen ett fantastiskt sätt att dela sina erfarenheter med hela världen. Eller i alla fall dom som tala det språket som du skriver i.  Det är ingen...

läs mer
Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer

5 Kommentarer

 1. stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

  SV: Jag har bloggat från och till sedan 2008, men slutade förra året, saknade att skriva av mig och låta mina vänner över välden ta del av min vardag, så valde därför att börja blogga igen:) samt att det alltid är kul att kunna gå tillbaka och läsa (ångrar att jag raderade min gamla blogg!)

  Hoppas du har en bra dag!
  kram

  Svara
 2. Alva

  Sv: Tack så mycket! Fin blogg du har. Jag har bloggat så länge jag kan minnas, dock inte så seriöst tidigare. Såklart är det roligare nu då jag har mer att skriva om och en hel del mer inspiration och motivation till det, något som krävs om man ska blogga. Hur var det för dig?
  Kram

  Svara
  • Johanna

   Jag började blogga för att jag ville skapa en gemenskap emellan bloggare för att kunna stötta varandra nör bloggtorkan sätter in eller andra saker som bara vi bloggare stöter på. Tack för din kommentar

   Svara
 3. Freja

  Nja, jag gillar klara färger, inte dova och smutsiga, Hellre en riktigt klart röd!

  Svara
  • Johanna

   Ja de e riktigt nice de med.

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Har du sett årets färg?
 • 9 idéer som förändrar din blogg
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Sidor
 • Bransch hemligheter direkt i din inkorg