en groda på bloggen.
Vad gör man när råkat släppa ut en groda på bloggen?
21 oktober, 2015
Tar du ansvar för din blogg-
Tar du ansvar för din blogg?
26 oktober, 2015

Har du organiserat apparna i din mobil?

Har du organiserat apparna i din mobil

Alla små skrymslen i livet kan man göra mer effektiv, till och med mobilen. Men varför skulle man vilja göra allt i livet lite mer effektivt? Varför vill man spara tid? Varför skulle man ens vilja organisera saker i sitt liv?

Har du organiserat apparna i din mobil

Det är lätt att glömma att det inte bara handlar om saker som vi har runt om oss i hemmet, utan även de som vi fyller våra mobiler och datorer.  Om vi inte kan rensa bort fysiska saker som inte fyller någon funktion i livet. Kommer du inte heller kunna rensa bort mål, känslor och drömmar som inte längre fyller någon funktion i ditt liv. Om din mobil är full av appar som du inte använder, appar som du inte längre finner någon glädje i. Varför har du kvar dom?

Genom att hålla mobilen ren från röran gör dig smartare och mer effektiv. Just för att du inte har saker som skräpar ner.

Rörig mobil, rörigt sinne.

Det är verkligen lätt att sopa det under mattan, men appar som du inte använder är bara där, skapar röra i huvudet. Det är ju så lätt att ladda ner en app eller två eller 200, men det är betydligt svårare att göra sig av med dom. Vi måste ge det en prioritet att rensa upp i vårt liv, att göra oss av med det vi inte längre uppskattar. För att det inte ska växa på hög och ska bli ett mycket större jobb sedan när du vill installera en app och du inte har plats. Det finns ju inget som är så störande som när det kommer upp en varning i telefonen, att du inte kan installera den appen som du vill ha för att du har en hel röra av appar som du inte tycker om, som tar upp den platsen du behöver. Men just då måste du avbryta det och börja rensa bland apparna, tillräckligt många för att installera just den appen. Har du organiserat i din mobil slipper du det och kan testa den appen du vill när du vill.

Att hålla ytor rena både i ditt hem och i den digitala världen ger dig möjligheten att vässa till din fokus. Du slipper också att avbryta det du håller på med för att städa lite i röran, rensa så mycket som du behöver för att kunna fortsätta med det du vill göra. Jag tror väldigt mycket på:

Rörig omgivning, rörigt huvud.

Känner du att det är dags att ta ett steg närmre ett zen-liv, mindfulness i alla delar av ditt liv? Har du tid idag efter att du har läst detta inlägget med att lägga 30 minuter för att organisera apparna i din mobil?

4 Comments

  1. Hanna skriver:

    Jag har inte sorterat apparna i min telefon. Den är ganska rörig.

  2. Ina skriver:

    När det gäller mobilen är jag duktig på att sortera. Kan till och med ta bort appar jag betalat för eftersom jag sedan om jag ångrar mig kan ladda ned dom igen utan att betala igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *