Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben
Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben
7 maj, 2018
Applicera SEO på dina andra sociala kanaler
Applicera SEO på dina andra sociala kanaler
21 maj, 2018

Har du event-feber som jag?!

Har du event-feber som jag

Det är så himla sjukt att vi har lyckats få in så många superfina sponsorer. Från etablerade märken som Kicks, eller det kanske finns många som inte känner till skönhetskedja?! Vad vet jag, det vara bara några månader sedan som jag upptäckte att man skulle tvätta ansiktet två gånger per dag. Det enda du behöver göra är att ta dig till hotellet och sedan är allt löst, som hotellrum, mat och massa annat. Vågar du missa detta?

Har du event-feber som jag

Vi kommer att ta hand om dig från att du kommer tills att du ska resa hem igen. Det kommer att bli ett superkul event, varvat med utveckling och avslappning. I en härlig Göteborgsblandning. Har du verkligen råd att missa din chans att nätverka för att bygga dina konton större?!

Föreläsningar och workshops

Du får testa på vad vi gör varannan vecka i vår V.I.P grupp på workshopen. Allt för att nå ut och bygga ett större nätverk på webben. För vi vet att det du gör är bra, men att det kan vara svårt att nå ut. Och dom tipsen kommer vi att gå genom, saker som du inte kan läsa till dig på en gratis kurs på webben.

Hur blir man sponsrad och hur gjorde vi inför det här eventet

Självklart kommer vi att gå genom det som många frågar sig. Hur får man dom där sakerna? Hur får man samarbeten och framför allt vad kan man ta för betalt! Vi kommer gå in på djupet och se om vi inte kan ge dig svaren på de frågorna du har.

Det är lite av vad vi kommer att göra

Jag vill inte avslöja allt som vi kommer att göra för att lite överraskningar måste det ju bli. Så frågan är egentligen vill du bygga på dig själv? Och har du egentligen råd att missa detta eventet?

Missa inte din chans(Klicka på bilden eller här för att komma till anmälan)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *