Girls with a blog like that it’s serious!

Många bloggar idag håller extremt hög kvalitet. Det kan vara svårt att vara nybörjare och jag känner mig som nybörjare hela tiden. För alla verkar ha så mycket mer koll än mig på saker och ting. Det är därför jag gick ihop med Siranee och började bygga upp Skapande verksta för V.I.B. En plats där vi kan utbyta det där, som alla vill veta men få sitter på. 

Girls with a blog like that it's serious!

För om vi skapar en plats tillsammans där vi kan göra ett utbyte kommer vi alla bli starkare på bloggmarknaden.Att vi alla kan driva en blogg individuellt men som en enhet så kan vi förändra det som vi känner är inte helt så kul med blogg världen.

Vi kommer att starta skapande verksta den 17 September!

Redan från början var både jag och Siranee eniga om att vi ska bara vara drivkraften bakom workshopen. De två som ser till att det blir av träffar, att det inte rinner ut i sanden. Men att alla kan påverka vad vi gör. Därför ser vi fram emot att höra vad du skulle vilja vara med på för ämne! Du kanske känner dig varm i kläderna och vill hålla i en själv, vi fixar lokal och sånt. För vår vision är att vi ska bli allt fler. Att fler startar upp sina egna workshops (för vi vill gärna gå på din!).

För att vi ska tas seriöst behöver vi en enad front

Det är få personer som jag har träffat som inte tar sin blogg seriöst. Det är liksom en hobby, ett yrke som kräver att du är fingerfärdig på många olika områden. Det är få yrken som kräver att du ska ha fördjupade kunskaper om så många olika områden. Även om du bara har bloggen som din hobby är det ditt verk. Och det ska inte tas lätt på. För du skapar grymma saker. Med en enad front tror jag att vi kan bli ännu grymmare och nå våra mål ännu snabbare.

Det behöver inte vara ensamt att blogga

Det är inte nödvändigt att du ska behöva dunka huvudet i bordet när du fått bloggtorka eller kommit fram till ett hinder. Det kanske finns någon som har varit i samma sits, eller vad det nu kan vara. Många bra idéer och lösningar har vi kommit fram till under första terminen av workshopen. Därför tror vi att detta är platsen för dig om du bloggar och bor i Göteborg. För vi själva har känt att nätverket har gett oss mycket stryka att fixa det som inte har varit helt lätt med bloggen. Vill du ansöka om en plats, så gör du det på [email protected]

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0