Gå på bloggevent med mig i göteborg

12 oktober, 2016

Nu har jag känt en längre tid att ett bloggevent skulle vara kul att göra. Så nu slår jag ett slag i saken och fixar ett där alla är välkomna oavsett hur många läsare du har. det kommer bli lite tilltugg och även några föreläsningar. Men info kommer om du skriver upp dig. 

bloggevent information

Eventet går snart av stapeln, 30 oktober. Och det kommer att hållas vid Lindholmen här i Göteborg. Mer information kommer i mailet när du anmäler dig. Eventet kommer inte att kosta dig några pengar. Men som med alla andra sponsrade event vill jag gärna att du bloggar om din goodiebag och även eventet så att vi kan göra fler i framtiden.

Är du intressera av att gå på bloggevent?

Självklar har vi ett tema för eventet, blogghälsa. Peppa dig själv och andra bloggare med att skriva upp dig med hjälp av formuläret här nedanför. Om det skulle vara något så tveka inte, hör av dig min mail är [email protected]

Detta eventet är riktade sig till bloggare, tyvärr inte till något annat socialt media som Instagram, Facebook eller Snapchat. För att kunna vara en deltagare måste du helt enkelt vara en bloggare med en blogg.

 

Tyvärr är anmälan stängd, för denna gången. Har du inte hunnit anmäla dig så kan du sätta upp dig på reserv om du skickar ett mail till mig på [email protected]

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

3 Kommentarer

 1. My

  Hej, jag skickade en intresseanmälan för ditt event förra veckan men har inte hört något av dig ännu. Är det fullt? Vore så kul att få komma. Hoppas på återkoppling från dig!

  Kram

  Svara
  • Johanna

   Det kommer mail imorgon om mer information om eventet. Nu är samlar jag bara intresseanmälningar. Hörs snart igen
   kram

   Svara
 2. Sara

  Så spännande!

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0