Influencer WS Retreat
Blogg/influencer event, vågar du missa det?
4 maj, 2018
Har du event-feber som jag
Har du event-feber som jag?!
17 maj, 2018

Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben

Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben

Vi får personliga resultat och därför är det så klurigt. I en serie av inlägg kommer vi att gå genom olika saker. Detta kommer att vara lite djup men mycket för att inspirerar dig att sätta upp egna projekt och testa dig fram på om just dessa sakerna fungerar för dig. För SEO handlar mer om testa, planera och dokumentera än att bara läsa en guide om så här gör du bok. Är du redo att hoppa ner i SEO hålet?
Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben

Om du har läst denna bloggen tidigare så vet du att allt jag skriver om är teorier och inte skrivet i sten. Även om många av metoderna och teorierna kan appliceras fler år efter dom publicerats så är det bara teorier. Så bara för att det funkat för någon kanske det inte funkar för dig och din marknad. Det är därför anteckningar är så himla viktigt.

Vad vill du gå genom?

Om det är något som du vill läsa lite mycket om hör av dig så kan vi säkert göra verklighet av det. Jag älskar utmaningar! Tveka inte att höra av dig via mail.

Vad kommer vi att gå genom?

Vad sägs om att testa lite struktur på innehållet? Vad är det som avgör att din blogg kommer högt, men även massa annat. Och kan du inte vänta så har jag samlat några tidigare artiklar om SEO här under.

Innan vi startar här finns några fler artiklar om SEO.

Nästa inlägg kommer att handla om strukturen på ditt innehåll! Så håll utkik efter nästa inlägg!

2 Comments

  1. Annika skriver:

    Det här är jättebra! Och jag ser verkligen fram emot en fortsättning. Du lyckas göra det mer begripligt och det vill inte säga lite. För det här är mycket och inte helt lättbegripligt för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *