5 appar för en bloggninjan
6 februari, 2015
10 saker om fotografering
10 februari, 2015

Fotografering ett måste till bloggaren

Det är fantastiskt att komma in på din blogg och se att den är proppfull med bilder som du har tagit själv. Ingen besvikelse är så stor när bilderna är tagna från någon annans sida. Självklart kan bilder tas då och då. Det är när alla bilderna på din sida är tagna från Google sökningar och liknande, som bloggen tappar värde.

Blomma

Det är jätte viktigt att hitta balansen och det kan vara jätte svårt. Denna veckan kommer enklaknep handla om bilder till din blogg. Saker jag önskade att jag hade vetat när jag började fotografera och trix som jag använder mig av ofta.

Tänk på att fotografering är en konstform. Därför finns det inga direkta regler (några få som du kan använda dig av eller bryta) utan något så flummigt som en känsla som du vill framföra. Tekopp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *