Fotografera en bloggare i Göteborg?

2 februari, 2016

Känner du att det är super jobbigt att fotografera dig själv jämt och ständigt till bloggen? Jag har haft tankarna på att fråga här på bloggen om det finns något intresse av att bli fotograferad av mig? Planera en fotosession där du står i fokus och kan uppdatera bloggen med nya bilder. 

Fotografera dig

Fotografera dig som bloggsamarbete?

Det jag skulle vilja är att fotografer på ett fantastiskt ställe utomhus, kanske nära vattnet. Sen har jag inte kommit längre för att jag tänkte kolla här på bloggen om du som bloggare känner att det här är nått för dig? Det finns dock en hake, Göteborg. Det mest optimal är om du kan ta dig till Göteborg eller helt enkelt bor här. Det är ett samarbete, så får du bilder som gåva om du vill vara med och bli fotograferad.

fotografer dig pin

Så låter det som något du skulle vara intresserad av? Kommentera detta inlägget eller maila mig på [email protected]

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

8 Kommentarer

 1. Petra P

  Jag hade absolut varit intresserad av det. Jag behöver både bilder i bloggen och ny header. Finns på Tappakilon.com

  Svara
  • Johanna

   Jag skickar ett mail till dig.

   Svara
 2. FIT by Emma Hå

  Men ja ja ja! Jag har brottats med det länge hur jag skall kunna ta bra träningsbilder på mig själv ute i naturen. Jag mejlar dig!

  Svara
  • Johanna

   Vad bra, då kommer jag att svara på mail med 🙂 Ja det kan inte vara lätt att fota när du tränar.

   Svara
 3. Annica

  Hehe, jag skulle absolut kunna tänka mig ett sådan samarbete – dock bor jag ju i Huskvarna. Cirka 1,5 timme i bilen (tror jag det är?) men jag har inte körkort så det skulle bli tåget i så fall. :p

  Svara
  • Johanna

   Jag kommer att skicka ett mail.

   Svara
 4. Alice

  I’ll save this for later. Fantastiskt bra utbyte. Jag är inte helt tokig bakom kameran heller i fall du själv skulle vilja vara med, inte bara bakom. Aktuellt om såsidär 3mån dock 🙂

  Svara
  • Johanna

   3 månader är ett tag tills dess. Men hör av dig när du är här igen och om du kommer ihåg det.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0