Förändringens vindar, kategorier

9 juni, 2015

Jag har i tidigare inlägg skrivit om vikten att ha få kategorier. Och nu tänkte jag att vi skulle gå igenom lite hur jag kommer att bygga upp förändringen här på bloggen. För att något som inte utvecklas blir tråkigt tillslut! 

Förändring

Även om det inte än händer så mycket på ytan på enklaknep, ryker det med förändringar bakom. De kategorierna som kommer att introduceras under de kommande veckorna är de kategorierna som nu kommer att vara de enda som finns på bloggen. Och allt som inte få plats i dom kommer inte att finnas här (men ibland finns regler till för att brytas men bara vid extra ordinära tillfällen). De olika kategorierna kan du se här under:

Hack i livet

Skapandet, känslorna och finna sig själv. Är i grova drag vad denna kategorin kommer att innehålla. Vad funkar och vad som funkar mindre bra. 

Blogg inspiration

Dags att ta tag i blogg torkan, eller tips på andra grymma bloggar. Här samlas allt som kan ge dig den där extra kicken i bloggandet. Skriva och forma saker som sprids på nätet. 

Blogg hack 

Att gå djupare ner i webbvälden. Koder, program och olika saker som bygger upp din blogg och sida. Här kommer även serien att bli en bloggninja hamna, grunderna i bloggandet. 

Organisera mer

Jag har alltid varit helt galen i att organisera och tänkte att vi kunde under denna kategorin diskutera olika tips och trix som vi kan använda oss av för att få mer kontroll över allt i livet.

Foto inspiration 

Bilder och tankar kring bilder, hur du påverkar omständigheterna. Att redigera och annat smått och gott som har med att skapa bilder till din blogg. 

Saknas det något som du skulle vilja ha med, hör gärna av dig. Dina åsikter är alltid fantastiska och jag lyssnar på alla åsikter som kan hjälpa till att förbättra bloggen.

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0