Organisera bloggen, livet, allt
26 januari, 2015
Hur du kan få mer tid till annat
29 januari, 2015

Fixa dina mål 2015

Det kan vara svårt att hålla alla sina mål i huvudet. Hur ska man kunna komma ihåg alla? Hur ska du kunna veta när du har uppnått dina mål. Jag använder mig av en metod som kallas S.M.A.R.T – Specifik, Mätbart, Attraktivt, Realistiskt, Tidsatt.

Jaha kanske du tänker, hur ska jag skriva ner detta på ett smart sätt? Jag tänkte dela med mig av hur jag gör. Jag har designat ett papper som jag skriver ut varje gång jag ska sätta mål. Och vet du vad jag tänkte att dela med mig av detta längst ner i inlägget. Så det är bara för dig att skriva ut och testa om det fungerar.

Mål 2015

Det kanske inte är rätt för dig men det vet du ju inte för än du har testat.

[wpdm_package id=’8538′]

4 Comments

 1. Ewa Svensson skriver:

  Tack Johanna 🙂 Perfekt!!

 2. Ett mål att nå - enklaknep skriver:

  […] något fantastiskt att sätta upp mål och nå dom. I ett tidigare inlägg delade jag med mig av en målmall som jag följer. Utmaningsinlägget är att avslöja ett mål som jag […]

 3. Madelene skriver:

  Hej försöker ladda ner din mall men det vill inte fungera.
  Kan du maila den till mig om du har den kvar? 🙂

  • Johanna skriver:

   Jag kommer att åtgärda det så fort jag kan. Så länge skickar jag mallen till dig via mail. Tack för att du uppmärksammade mig på att det inte fungerade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *