Fixa dina mål 20151 min läsning

Det kan vara svårt att hålla alla sina mål i huvudet. Hur ska man kunna komma ihåg alla? Hur ska du kunna veta när du har uppnått dina mål. Jag använder mig av en metod som kallas S.M.A.R.T – Specifik, Mätbart, Attraktivt, Realistiskt, Tidsatt.

Jaha kanske du tänker, hur ska jag skriva ner detta på ett smart sätt? Jag tänkte dela med mig av hur jag gör. Jag har designat ett papper som jag skriver ut varje gång jag ska sätta mål. Och vet du vad jag tänkte att dela med mig av detta längst ner i inlägget. Så det är bara för dig att skriva ut och testa om det fungerar.

Mål 2015

Det kanske inte är rätt för dig men det vet du ju inte för än du har testat.

4 thoughts on “Fixa dina mål 20151 min läsning

  1. Pingback: Ett mål att nå - enklaknep
  2. Hej försöker ladda ner din mall men det vill inte fungera.
    Kan du maila den till mig om du har den kvar? 🙂

    1. Jag kommer att åtgärda det så fort jag kan. Så länge skickar jag mallen till dig via mail. Tack för att du uppmärksammade mig på att det inte fungerade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *