5 skäl till varför du ska forsätta blogg 2015
2 januari, 2015
Fixa din egna blogg planering
7 januari, 2015

Finns det andra som bloggar som du?

Det finns ingen som bloggar som du, men det finns de som bloggar inom samma ämne som dig. Eller kanske du har hittat något som ingen bloggar om.

Du kan dock inte veta om du är ensam på marknaden med din blogg för du har kollar runt och läst andras bloggar. För att bygga på din blogg behöver du veta vad andra inom din blogg gener skriver om. Du vill ju bli hörd och inte drunkna i bruset av mängder av liknande bloggar.

Dator i sängen

Vad är hett i din nisch?

Även kategorier som vardagstema har olika ämnen som är heta. Hela 2014 har vardagsbloggarna skrivit om träning och inredning. Det finns alltid något som är trendigt inom ditt bloggämnen. Vilken kategori placerar du dig i? Det brukar heta man ska inte placera människor i fack, det gäller inte här. Igenom att placera dig i ett fack kan du skriva bättre och känna dig sporrad av de som blogga i samma ämne. Det finns inget som inspirerar som de som bloggar om liknade saker som du gör.

Dator i sängen

Det som är viktigt att komma ihåg är att inte bli avundsjuk och börja tänka negativt om den andra bloggaren. Som varför har denna så många besökare? Eller det här är ju riktigt dåligt, tänk på vad du kan ta som är bra och göra till ditt egna.

Se vad andra surrar om på sina bloggar inom din gener och låt dig inspireras, sätt din egna prägel på det.

2 Comments

  1. Emma skriver:

    Hej och ursäkta för sent svar, hehe, Jag är inte den snabbaste på att svara. Resan till Florida var jätte kul, men båtresan var roligast, och svar på din kommentar så var det ett pris där allt ingick, jag ska lägga ut bilder och skriva lite om resan i ett inlägg:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *