Facebook knep för att slippa radera en länk som blivit fel2 min läsning

Antingen är det fel bilden eller så råkade du som jag ibland stava fel. Men bara för det behöver du inte radera inlägget på facebook utan du kan uppdatera det enkelt. Det finns två sätt jag vet om som du kan göra det på så jag tänkte visa båda. För visst kan det kännas surt att behöva radera en post som har fått likes eller liknande?!

Facebook knep för att slippa radera länken

Båda sätten handlar om att tvinga Facebook att läsa in innehållet igen, vilket gör att dom uppdateringar du gjort kommer att synas. Detta kan även användas om din bild fattas.

Att klicka sig fram till resultatet

Detta gäller innehåll som du kar länkat in och inte Instagram delningar och så vidare utan rena länkar. Många gånger är det bara att klicka på de 3 prickarna i högra hörnet och “uppdatera delning av bilaga” men om den inte finns så måste du gå en annan väg för att tvinga fram den. Som du kan se på min korta film här nedanför.

Så snabbt vad jag går genom i videon:

Klicka på – de 3 punkterna i inläggets högra sida -> se fler alternativ -> Visa på flik -> kugghjulet -> visa hela inlägget -> 3 punkterna igen -> uppdatera delning av bilaga -> spara!

Uppdatera din länk med mindre klick

Du kan även kopiera adressen som du länkar in på Facebook gå till den här sidan klistra in den och uppdatera. Det är vad du kommer ihåg eller vad du tycker är lättast att göra. Ibland kan man ju tappa bort länken till facebooks debugger. Det finns nästan alltid fler lösningar på samma problem! De ena utesluter inte det andra.

6 thoughts on “Facebook knep för att slippa radera en länk som blivit fel2 min läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *