Malin en kämpe utan stopp
3 december, 2017
Ellie modellen med den goa attityden
5 december, 2017

Ewa med sin visdom och kämpargöld

Trygg i sig själv och smittar av sig till andra. Alltså denna kvinnan, jag kom i kontakt med. Det är så svårt att sätta ord på känslan som Ewa ger en när man umgås med henne. Mer än att man känner sig trygg att vara sig själv. Hon är den som skickar vykort och brev med posten. 

Mitt liv som sund Ewa

Bästa rådens drottning! En av de egenskaperna som Ewa har är den att ge råd som är baserade på vad personen säger och inte som det brukar vara med råd. Baserade på personens egna erfarenheter vilket brukar inte hjälpa utan stjälpa mer.

En hel hejarklack i en person

Oavsett vad Ewa går igenom eller har på gång i livet. Finns hon där för att lyfta upp och heja på. För mig är det en egenskap som är super grym! För jag känner ingen som kör 3 timmar med glädje. För att ta en fika. Du känner dig alltid uppskattad i Ewas sällskap. Jag vet inte hur hon gör det. Men alla blir sedda när hon är med.

Vi behöver fler som Ewa

Vi alla har våra egna strider att handskas med. Och det är det som är så beundransvärt att med kämpaglöden i ögat kan Ewa ge oavsett vad hon hanterar i sitt egna liv. Hon ger trygghet och en hejande röst som ger mod till dom som behöver det! Sugen på att läsa mer om Ewa så hittar du hennes blogg här!

7 Comments

  1. Mia skriver:

    Heja Ewa! Alla borde ha någon som henne i sitt liv!

  2. annelie-bergman skriver:

    Låter som du är en fin människa De lilla jag känner dej så är de mycket energi som smittar lite till mej.kram fina /annelie

  3. Hon låter som en helt fantastisk människa! Jag är glad att hon finns i ditt liv ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *