Nu startar vi det nya året, ett steg närmre en bättre bloggvärld2 min läsning

Det är verkligen en skam att bloggare ska gå runt och ha ont i magen för att de följer sin passion. 2016 var året som jag personligen hade en del magont. Jag höll i ett bloggevent som jag efteråt fick byta signal på mailen. För varje gång den pep fick jag som en kniv i magen. I samtal med andra bloggare har jag fått veta att jag inte är den enda. 

en bättre bloggvärld

Grejen är att det är super svårt i bloggvärlden. Vi alla väljer vad vi ska skriva och inte skriva om. I vissa fall får man uppfattningen av att de som bygger “luftslott” vinner på att vara fake. Och med dessa fasader har de helt plötsligt rätten att stampa runt på andra personer.

Att välja vilken del, erfarenhet eller kunskap du skriver om. Det är inte samma sak som att skapa en del, erfarenhet eller kunskap.

Det finns en skillnad att välja och skapa

Det är här syftet med din blogg kommer in och är så himla viktig. För att du blir inte fake genom att välja bort att inte skriva om vissa saker. Men du blir fake när du skapar scenarion för att lyfta fram något som inte skulle funnits om du inte skapat det. Allt som du skriver om och visar upp mynnar ut till vad vill du säga. Skillnaden emellan att välja och skapa är extra tydlig om du läser av budskapet. Är det här ett inlägg för läsaren eller ett inlägg för att höja sig själv?

Som med alla grupper, vad du bidrar sätter standarden!

Har du frågor? Ta det direkt med bloggaren, gå inte bakom och skriv saker i ett forum. Stå för den du är. Även om du inte är bland de största så är du med och gör denna bloggvärld bättre eller sämre.  Ta ett aktivt beslut och va en av de som driver framåt och inte bakåt.

6 thoughts on “Nu startar vi det nya året, ett steg närmre en bättre bloggvärld2 min läsning

  1. Ja usch vad man har våndats. Jag har dock varit förskonad från troll och liknande men det räcker ju med ens egna negativa tankar för att magont ska uppstå. Ett ämne som verkligen bör uppmärksammas. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *