bild-ep-4
Måndag och dags för nästa avsnitt i må bra på webben
19 september, 2016
driv genom din efterlängtade förändring
Tips på att driva genom din efterlängtade förändring
27 september, 2016

Ett skäl till varför du får elaka kommentarer

Idag är ytterligare ett avsnitt uppe på webben om att må bra på webben. Där jag och Martina lyfter upp ämnen som skapar stress på webben. I dagens avsnitt tar vi upp konsekvenser på nätet.  den negativa delen som kan komma med att dela med sig på nätet. Detta avsnittet är uppdelat i två delar. 

Vi börjar med det negativa och sedan går vi vidare till positiva konsekvenser på nätet. Kolla på avsnittet och lämna gärna dina tankar i en kommentar.

 

2 Comments

 1. Liselotte skriver:

  Ni är sunda, smarta och har många bra tankar! Gillar 🙂 Jag jobbar mycket med det skrivna ordet i mitt yrke, och vet hur viktigt det är med tonen. I skrift kan man inte förmedla på samma vis som man gör när man pratar (med ton och kroppsspråk), och det är därför viktigt att jobba extra mycket med det skrivna ordet. Jag tycker rent generellt att man ska göra skillnad på näthat och konstruktiv kritik. Näthat är inte okej någonstans, icke heller trollande. Konstruktiv kritik tycker jag däremot att man ska ta emot på ett bra sätt. Jag tycker att rätt många bloggare har svårt att göra skillnad. Ska man driva sin blogg som ett företag så är läsaren på ett sätt ens kund, och då bör det vara av någon vikt att det man gör i bloggen uppskattas. Till en rimlig gräns förstås, men ändå! Hoppas du förstår hur jag tänker 🙂

  • Johanna skriver:

   Hej Liselotte, jag förstår hur du tänker. Jag håller helt och hållet med dig att man ska göra skillnad på kritik och vanligt hederligt näthat. Håller även med dig när det kommer till att näthat inte alls är okej. Håller helt enkelt med allt du säger i din kommentar, speciellt det med om man ska driva sin blogg som företag. Jag tycker att vi alla ska behandla våra bloggar lite mer som ett blomstrande företag. För det är ju lite det som bloggen är, en produkt av dina tankar och intressen.

   Ha en fantastik dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *