Bulletjournal och varför det inte alltid funkar
Bulletjournal och varför det inte alltid funkar
27 september, 2017
noob på sociala media
3 saker som gör dig till noob på sociala media
2 oktober, 2017

Ett riktigt girl power event i tisdag med workshopen

event bubbel och massa pepp

Pepp event med massa coola människor. Det var så peppigt att vi drog över på tiden med en timma i föreläsningarna. Där de avslutade med en riktigt tänkvärd föreläsning. Så hur var bubblet, föreläsningarna och goodiebagen?

event bubbel och massa pepp

Jag och Siranee som håller i workshopen skapande verksta för very important influencers försöker att skapa så många möjligheter som vi kan för att träffas. Som att fixa biljetter till event. Detta för att vi känner att vi behöver nätverka mer och hitta på mer saker tillsammans som inte är framför en skärm.

bubbel

4good bjöd in till event och vi var där

Nätverket 4good bjöd in till en fullspäckad kväll, med föreläsare som Annelie Pompe och börshajen med mera. Vi som var extra pepp på att umgås möttes upp innan eventet för ett glas. För att sedan gå tillsammans på eventet. Och vilken tur att vi möttes upp och pratade av oss lite innan. För den enda pausen och mingelstunden var över innan man hann svepa ett glas bubbel. Jag tror att alla som va med i vårt gäng uppskattade kvällen lika mycket som jag. Om inte

gillade kvällen så kan jag inte hitta nått spår om det i alla fall.

Liselotte Malin

Sandra

Vad som gav mest tankar efter kvällen.

Gunnar Söderström gav mig en av de mest utmanande teorier under kvällen. Att hjärnan har ett sökverktyg, som den lilla hunden som hjälpte dig hitta saker på din dator under windows tidigare år. Detta sökverktyget som finns i våra huvuden finns inte där för att söka fakta korrekta svar. Utan den hittar bara saker som stödjer att du har rätt. Så vårt sökverktyg finns bara till för att ge oss rätt oavsett vad det gäller. För mig så kände jag, jo men det stämmer ju super mycket för mig i alla fall. Om jag känner att jag inte kommer att palla detta så letar sökverktyget upp saker som talar om för mig att det här kommer jag inte klara av det. För den är inte skapt att ge mig korrekta svar utan ge mig rätt i det jag känner.

Slutligen

Med en goodiebag full med nyttigheter som chiafrön och annat super hälsosamt gick jag med ett leende på läpparna hem. Om du är nyfiken på mer om föreläsningarna och vad som hände underkvällen kan du alltid kolla in på 4goods sida. Du kan hålla ögonen öppna för nästa event de håller i. Det har verkligen exploderat i år med alla möjliga event, kommer vi orka hela hösten? Antagligen inte, därför måste vi vara selektiva i vad vi går på. Är du selektiv i saker du gör, för att öronmärka energi till sånt som du verkligen gillar?

3 Comments

  1. Hanna skriver:

    Det låter som en härlig kväll!

  2. Peppad för Livet! - CITYCATWALK skriver:

    […] sällskap av hela Göteborgs-bloggelit – Emma/På Smällen, Malin/Göteborgsmamman, Johanna/Enkla Knep, Liselotte/Fotoliselotte, Emelie (Under My Umbrella), Mikaela (Mikaela Adventure) Sandra/Vet Du Vad […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *