enklakneps policy

Policy 2015

Återpublicering
Om du ser något på min sida du skulle vilja använda dig av, en idé, citat, script eller bilder låna det gärna till din sida. Du behöver inte be om lov.
Det jag ber om är att du nämner mitt namn och länka tillbaka till min sida: enklaknep.se

Mina råd
Jag älskar att dela med mig av min kunskap. Jag svara jättegärna på mail om mindre frågor helt gratis, men större saker som skräddarsydd design eller funktioner ber jag dig att kontakta mig för en offert.

Hantering av privata uppgifter
Dina privata uppgifter som fullständigt namn och mailadress kommer att hanteras endast av mig och eventuellt tredjeparts mailklient, som gmail eller mailchimp. Vid kommentering av inlägg kommer inte din mail visas utan visas endast för mig.

Köp av design
Du och jag arbetar sida vid sida att utveckla den design som du vill ha på din sida. Kontakten kan vara endast online baserad eller i personliga möten. Du har ingen ångerrätt på beställd design eller fotografering.

Garantier
Vid köp av design kommer en deadline presenteras och en lista på det jag behöver av dig. En deadline möts alltid, om det inte skulle ske kommer jag att analysera varför deadlinen inte har mötts. Beror det på något från mitt håll kommer vi att diskutera en kompensation.

Kontakt
Mail svaras på innan 15.00 varje vardag efter det kommer svaret nästkommande vardag.