Hej och varmt välkommen till denna delen av enklakneps policy. Denna sidan svara på vanliga frågor och helt enkelt vad min policy är.

enklakneps policy

 

Bilder

Det är helt okej att låna mina bilder, det som behövs är att länka till enklaknep.se.

Text

Det är tillåtet att citera och ta ut stycken ur texterna, men att kopiera hela texter är inte tillåtet. När du citerar, källhänvisa tillbaka till det inlägget du citerar.

Länkar

Om du ska länka till min sida, länka direkt till ett inlägg så kommer jag kunna se att du länkat. Vilket skapar en bättre länkraft för oss båda.

dags att fixa skrivbordet

Kontakt

Jag svarar på mail så fort jag kan, men även här kan det ta ett tag innan jag återkommer. Vissa dagar drunknar min inkorg av mail så för att göra det lättare för mig att svara snabbare, försök att hålla det så kort som möjligt och skriv ditt ämne tydligt.

Kommentering

När du lämnar en kommentar glöm inte att det är en människa som sitter på andra sidan och läser dina ord. Håll en god ton. Spam kommer inte att publiceras, till exempel: kom in och tävla på min blogg, läs min blogg eller liknande. Varje kommentar godkänns manuellt så ibland kan det ta upp till dagar innan en kommentar besvaras. Håll ut och du kommer att få dina frågor besvarade, om du tycker det går för långsamt skicka i väg ett mail. Den kollar jag några gånger om dagen 🙂

Kontakta mig så tar vi en kopp te

Förfrågningar

Webbdesign
Jag arbetar både som bloggare och företagare. Min fokus är att skapa webbsidor som du sen kan fortsätta att bygga på efter att jag har lämnat över den. Det vill säga att jag hjälper de som vill fortsätta bygga på sin närvaro på webben efter att jag har lämnat över grunden. Så om du bara är ute efter en hemsida är jag antagligen inte rätt person för dig.

Sponsrade inlägg
Det finns utrymme för sponsrade inlägg när de uppfyller vissa saker:

  • Genuin produkt
  • Det ska vara klart och tydligt att det är ett sponsrat inlägg
  • Det ska passa min bloggs nisch: produktivitet, marknadsföring helt enkelt leva smidigare. Produkter som passar är programvaror, livsstilsprodukter och liknande saker.

Casino och annat som lever på blackhat sidor kommer jag aldrig skriva om.

Sociala medier

Min största fokus ligger på Instagram för att jag älskar konceptet. Sedan lägger jag lite fokus på Facebook, men efter att ha avinstallerat Facebook appen på telefonen och blockat flödet på datorn så kan jag bara se saker om jag aktivt tar reda på dom genom att klicka. Därför är jag ganska passiv på Facebook, förutom mina automatiska delningar på Facebook sidan. Vill du se lite mer av mig privat och vad som händer bakom kulisserna är det bara att titta in på enklakneps Instagram, glöm inte att följa så missar du inget:)

enklakneps policy

Vad står bloggen för?

En plats för de som vill utvecklas och driva sin webbnärvaro framåt. Genom att ta bättre och mer aktiva beslut kunna arbeta mindre i motströms när det kommer till webben. Bloggvärlden är fylld med människor som förstör för andra och med kunskap kan vi utrota den dåliga miljön. För när vi tar bättre aktiva beslut som ger oss större konkurrenskraft kan vi förändra standarden i bloggvärlden till det bättre.

Bloggens vision

En plattform som inspirerar till att ta aktiva beslut hos läsaren. Som i sin tur leder till att det får en positiv inverkan på deras liv. Oavsett om det är på webben eller IRL.
Om du har några frågor eller vill samarbeta, snabbaste sättet att får svar är att maila mig på kontakt@enklaknep.se