enklaknep webbdesign & inspiration för briljanta människor

webben

Webben

Känner du att du inte vill slösa tid på att skrika dig hes över att din sida/blogg inte ser ut eller gör som du vill? Jag bygger gärna upp grunden till din sida så du kan sedan bara kan fylla den med fantastiskt innehåll. Snabbt, enkelt och utan frustration.

Blogg

Blogg

Marknadsstrategier för din blogg och hemsida. Optimera dina möjligheter till att nå dina mål.  Bloggen handlar om saker som har hjälpt mig till att bygga en bättre närvaro på nätet och IRL. Klicka dig in och se om du kan bli inspirerad av att ta aktiva val i ditt liv.

Vill du vara med och förändra webben?

Stå inte utanför och bara titta in utan var med och dela dina fantastiska erfarenheter och lösningar. Det ska inte vara jobbigt att äga en hemsida där du kan visa ditt brinnande intresse och skapa relationer med andra som behöver dina värdefulla insikter. Jag bygger en sida åt dig med hjälp av det populäraste verktyget på webben, WordPress. Din design, ditt avtryck på webben. Vi kommer att gå igenom grunderna på din hemsida så att du sedan kan uppdatera den när du vill. Känner du dig redo att skapa en plats åt ditt brinnande intresse på webben? Skicka ett mail och berätta om vad ditt intresse är, så kommer du få ett investeringsförslag på vad din nyckelfärdiga sida kostar. 

Inte riktigt redo än? Kolla in hur processen går till och titta på hur andra sidor som jag designat ser ut här