enklaknep inte bara inspiration för briljanta bloggare

4 maj, 2015

Det var ett tag sedan jag startade företaget enklaknep för att skapa grym och användbar design till hemsidor och bloggar. Det finns många skäl till att jag startade enklaknep. Ett av dom är att vi alla flyttar mer och mer ut på nätet och det gör att vi är behov av att underlätta för andra som kommer in på våra sidor att förstå vad vi gör. 

enklaknep, för bättre webbdesign

enklaknep, för bättre webbdesign

Idag gäller det inte att bara att hitta nått bra och köra på det. Idag måste vi skräddarsy våra sidor så att det passar det varumärket vi skapar. Det funkar helt enkelt inte längre att hitta nått bra och anpassa sig efter det, utan nu måste allt som man gör böja sig efter det varumärket som vi skapar för oss själva på nätet. Designen på din hemsida ska inte bara vara snygg utan den ska även hjälpa dina läsare att förstå vad du vill säga till dom. Det kan vara allt från en lättläst font, till en meny som är lätt att använda. Det finns mängder av saker som ska tänkas på när man ska skapa en ny design till sidan eller förbättra den som redan finns.

Vill du förnya din design eller bygga upp något nytt hör gärna av dig. Vill du ha tips och trix hur du kan förbättra din design maila mig, svara gärna på dina frågor.

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0