Lär vi oss av andras misstag
Lär vi oss av andras misstag eller gör vi dom om igen?
4 oktober, 2017
Har du fått din idé stulen någon gång?
23 oktober, 2017

enklaknep 3.0 börjar att hitta hit, dags att utveckla

enklaknep 3 0

Nu kommer det bli lite ändringar. Inte ett helt nytt koncept utan mer en välbehövlig uppdatering av plattformen. Som det ser ut ser ut känns det som enklaknep har lite växtvärk. Så vad ska hända?

enklaknep 3 0

Mycket, men ändå inte så mycket. Ny logga som du kan se, mer feminin. Den är bara på test så har du åsikter om den så tar jag gärna emot dom. Då ska de vara konstruktiva.

logo enklaknep

Nya kategorier och organisering

Vi har en uppsjö av nya kategorier som kommer att fyllas inom kort. Hack i livet som en gammal kategori hette har nu sadlat om i livets alla delar. Här kommer vi att ta upp saker som organisering och produktivitet utifrån min erfarenhet. Vi kommer även gå in på bitar i mitt liv som har hjälpt mig att komma dit jag vill idag. Så en av de mest personliga kategorierna. Sen har vi kategorier som:

 • Få det att funka
  • Tips
  • Tutorials på hur du gör det själv
 • Webbsnack
  • SEO
  • Optemering
  • Marknadsföring
  • Tankar om nyheter och annat som berör oss på webben
 • Projekt
  • Mitt arbete
  • (Workshop, Skapande verksta) Vet inte om jag ska fortsätta med det så därför vet jag inte om det ska ha en permanent plats i bloggen.
 • Sociala media
  • Nyheter
  • tips och trix på sånt jag sett hjälper en att komma ut
 • Livets alla delar
  • Optimering av livet utanför webben
  • Organisering
  • Personliga berättelser hur misslyckanden och vinster påverkar livet

Designen hur blir det med den?

Det kommer inte att hända så mycket mer än att sidhuvudet på sidan har ändrats. Färgerna stannar kvar. Men mallen för bilderna på inläggen kommer sakta men säkert att bytas ut. Detta för att det ska passa de nya kategorierna. Men detta kommer att hända stegvist. Inget kommer att hända över en natt. Denna övergången till 3.0 kommer att gå långsamt men säkert. Så att jag hinner med allt som är runt omkring.

Hjälp gärna mig med dina åsikter

Har du ett åh detta hade jag velat ha eller se. Snälla hör av dig till mig för att även om jag kan läsa på datan vad du gillar och inte så är det inte samma sak som att höra dina tankar. Så har du tips, förslag eller åsikter hör av dig i en kommentar eller varför inte via mail på kontakt@enklaknep.se .

16 Comments

 1. Mikaela skriver:

  Oooh, gillar det jag läser! Ser verkligen fram emot kategorin “få det att funka” och “livets alla delar”. Tror det blir mer och mer eftertraktat att läsa om hur man balanserar livet på och utanför webben och bibehåller sitt GO och driv. Ser med spänning fram emot 3.0 <3

  • Johanna skriver:

   Vad kul att du gillade de nya kategorierna. jag tror som dig att det blir mer och mer eftertraktat att balansera livet.

 2. Jag ser fram emot coola tutorials! 😀

 3. Mia skriver:

  WOW! Bra jobbat Johanna!

  Jag läser ju redan precis allt du skriver och kommer att fortsätta med det. Jag är ju väldigt förtjust i inläggen där du ifrågasätter beteenden och tar upp grejer som händer i bloggvärlden, då jag själv bloggar i en skyddad verkstad. Haha… Det är bra för mig att få veta sånt.

  Stor kram och välkommen 3.0!

 4. WOW så snyggt!
  Älskar att du dricker te i sidospalten, så häftigt.

  <3

 5. Trail och Inspiration skriver:

  Låter himla spännande! 🙂

  En sak som jag tänker på angående loggan.
  Snirkligt är förvisso snyggt. Men för just din sida känns underrubriken lite “overkill”. Särskilt i kombination med huvudrubriken/titeln (vars typsnitt är skitsnygg och passande, för övrigt). 🙂

  • Johanna skriver:

   Jag förstår att det känns overkill. Men det tyvärr kan man inte vara nog tydlig verkar det som. Då jag har haft många som har haft svårt att greppa vad jag gör på min blogg. Det är även bara ett test och se om den hjälper att reda ut några frågetecken som folk har. Vi får se hur datan ser ut när jag har samlat ihop den, om det var overkill eller inte 🙂

 6. Ja va skoj! Looking forward!

 7. Laura skriver:

  “För att lättare nå ut på webben.” <== låter bättre i mina öron… Men det är en petitess i sammanhanget. Loggan tycker jag om, den är inte skrikande samtidigt som den faktiskt väcker intresse.

  Lycka till med omvandlingen eller uppdateringen!

  • Johanna skriver:

   Vill du att jag ändrar eller vad betyder din kommentar?

  • Johanna skriver:

   Ah nu förstår jag lite mer. Det var svårt att tyda “För att lättare nå ut på webben.”. Ja det är faktiskt som du säger en uppgradering. Jag kommer att ändra på det tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *