Topp 5 bästa filmerna
12 maj, 2015
Organisera mer effektivt, ny metod
18 maj, 2015

En stolt stora syster till praktikanten

I två dagar har jag haft privilegiet att ha min bror som praktikant. Det har varit fantastiskt kul, att se hur han hanterar att bli in kastad i olika situationer som han aldrig har testat på innan. Hur det som jag tar föregivet i utvecklingen av kreativa saker inte är lika självklara för alla. Att strukturera upp ett inlägg eller hur det går till att planera olika projekt. Jag lärde mig mycket att ha någon som skulle göra saker som jag gör på automatik. 

enklaknep te

Höga krav och svåra uppgifter var det som min praktikant ställdes emot. Jag tror att bara för det är min bror, ställer jag högre krav än någonsin på just honom. Jag vill att han ska lära sig nya saker och att bara för att jag är hans syster så ska han inte få slappa dagar på sin praktik. Jag är inte chockad över att han klarade det, men nu när jag tänker på det kanske jag ställde lite för höga krav. Min bror höll huvudet högt, tog sig an alla uppgifter och klarade dom!

Nu sitter jag och skriver ett inlägg om motivation, kolla in imorgon och se om det har kommit upp!

4 Comments

  1. MartinaOlsson skriver:

    hej! allt bra? 🙂

  2. Jasmine skriver:

    Det blir nog lätt att en ställer höga krav på de en känner, för att en vill att den ska lära sig mer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *