En stolt stora syster till praktikanten

12 maj, 2015

I två dagar har jag haft privilegiet att ha min bror som praktikant. Det har varit fantastiskt kul, att se hur han hanterar att bli in kastad i olika situationer som han aldrig har testat på innan. Hur det som jag tar föregivet i utvecklingen av kreativa saker inte är lika självklara för alla. Att strukturera upp ett inlägg eller hur det går till att planera olika projekt. Jag lärde mig mycket att ha någon som skulle göra saker som jag gör på automatik. 

enklaknep te

Höga krav och svåra uppgifter var det som min praktikant ställdes emot. Jag tror att bara för det är min bror, ställer jag högre krav än någonsin på just honom. Jag vill att han ska lära sig nya saker och att bara för att jag är hans syster så ska han inte få slappa dagar på sin praktik. Jag är inte chockad över att han klarade det, men nu när jag tänker på det kanske jag ställde lite för höga krav. Min bror höll huvudet högt, tog sig an alla uppgifter och klarade dom!

Nu sitter jag och skriver ett inlägg om motivation, kolla in imorgon och se om det har kommit upp!

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

4 Kommentarer

  • Johanna

   Hej Martina. Allt bra med mig 🙂 tack för din kommentar.

   Svara
 1. Jasmine

  Det blir nog lätt att en ställer höga krav på de en känner, för att en vill att den ska lära sig mer 🙂

  Svara
  • Johanna

   Ja verkligen. Tack för din kommentar

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0