24 augusti, 2015

En smärtsam upplevelse att blogg

Förra veckan testade jag hur det var att blogga varje dag och inte ha en plan hur jag ska lägga upp mina inlägg eller planera dom i förväg. Det var väldigt stressande att veta att jag vill lägga upp något på bloggen men inte veta vad jag ska börja. Att ha massa idéer och tankar på vad jag vill skriva men inte få chansen att skriva dom. Jag gissar att detta är ett av de vanligaste sätten att blogga på. Vad skulle göra att du ändrade ditt sätt att lägga upp blogginlägg?

Blogga

Denna veckan är jag tillbaka på spåret igen och kommer att skriva inläggen som jag brukar, med en plan innan. Det som gjorde mig mest irriterad förra veckan var det faktumet att jag hade mängder av idéer men ingen ville komma ut. Det brukar verkligen inte vara så för mig och frustrationen tog ut sin rätt på fredagen. Då kom det inget inlägg, just för att jag orkade inte gå igenom den känslan av en tom vit ruta som bara vill fyllas. Så mycket att skriva om men ingen chans att sortera dom.

För mig börjar inspirationen till ett inlägg med papper och penna. Hur börjar du med dina inlägg?

Vill du läsa mer?!

4 Kommentarer

 1. Martina

  Ja inte undra på att så många bloggare börjar sina inlägg med ”sorry att jag inte har bloggat på ett tag, vet inte vad jag ska skriva/ Har inte haft nån inspiration bla bla”

  Inspiration är nått man planerar goddammit!!! 😉

  Svara
  • Johanna

   Japp, jag tror med att alla sorry jag har inte bloggat. Kan undvikas med lite planering.

   Svara
 2. thaipinnen

  Jag måste planera innan, har oftast planerat en hel vecka innan haha!

  Svara
  • Johanna

   Det är verkligen smart, för då kan man hinna med så mycket mer.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0