event på stena line
Event, influencers och mycket selfies förra veckan
23 april, 2018
Influencer WS Retreat
Blogg/influencer event, vågar du missa det?
4 maj, 2018

En blogg som en resa och inte en destination för dina läsare

resa och inte en destination för dina läsare

Många kämpar med att få in läsaren. Men sen då? Kan dom göra något där inne och vad får dom från att besöka just dig? Frågorna som kan vara de tyngsta att gå genom. För att det är så himla svårt att vända på vad vill jag dela med mig av till vad skulle mina besökare vilja ha?

resa och inte en destination för dina läsare

Det är inte så att du ska vara en kundservice men du kanske kan mötas på mitten?! Skriva om saker du vill med en tanke på att det ska gå att konsumera lätt. Vissa kommer vilja att läsa om din vardag men kanske inte alltid. Det som jag har märkt är det mest intressanta är när du är eftertänksam.

Skillnaden på resa och destination!

Det jag tänker är att många gånger så är innehållet slutet på den röda tråden. Och för mig så tycker jag en röd tråd och resa är samma sak men att en resa är ett lite enklare koncept att greppa än röd tråd. För att under vår resa eller resans gång känns mer flytande än en röd tråd. När du tar dina besökare på en resa så känns det som att de är lite mer delaktiga än om de skulle hamna på en destination.

Genom att ge det ett ord känner jag att vi kan bygga nått nytt!

Jag kände att när jag började med att fråga mig själv vilken resa jag vill ta mina besökare på. Både här och på Instagram så hände något. Inte bara att jag blev mer inspirerad utan även skälet och syftet att uppdatera blev annorlunda. Därför frågar jag dig nu vilken resa ska du ta dina besökare på?

2 Comments

  1. Pernilla Lantz skriver:

    Hmm… Vilken resa erbjuder jag? Måste vara en resa genom lågkolhydratensvärld med inslag av träning även om jag kanske inte skriver så mycket om det just nu. En himla bra fråga och väldig svår att svar på rätt upp och ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *