Ellie modellen med den goa attityden
5 december, 2017
Mikaela pushar dig till nya utmaningar
7 december, 2017

Emelie stödjer dig i din förändring i livet

Emelie är så mysigt dominant (citerar en annan person). Kan bara hålla med. Hon pushar dig fram även om du själv inte orkar. För att hon vet vad du kan även om du själv inte vet om det. Kan uppfattas hård men med hjärtat på rätt plats. 

Emelie undermy umbrella

(foto Emelie)

Hon är den där personen som säger att hon ska göra något så gör hon det. Säger du till henne att du ska göra något så ger hon dig alla möjligheter som hon kan ge för att du ska lyckas.

Undanflykter är få, du får vad du får

Med Emelies raka attityd finns det inga men. Vilket är super skönt. Hon ger dig generöst en push när du behöver det men inte utan att du har bett om det. Och det är här som jag inspireras som mest. Att sitta på all den kunskapen hon har och bara vänta på att hjälpa dom som ber om det och inte trampa in och pusha dom som inte vill det. För visst kan det vara svårt att sitta och titta på när du vet att någon gör fel. Men Emelie tar ett steg tillbaka och ser att det finns ingen mening att hjälpa någon som inte har bett om det.

Sanningen är viktig

Oavsett vart du är i livet så ger Emelie dig stöd. Det är så coolt att hon har så många olika kompetenser som man inte ser så ofta men ibland kryper de fram. Det som syns mest är hälsa och träning. Det är helheten som gör att Emelie har ett hjärta av guld, hennes fingerfärdighet inom empati. Är du nyfiken på hennes blogg hittar den här!

14 Comments

 1. Mia skriver:

  Ser verkligen fram emot att träffa denna härliga kvinna igen! 🙂 Tack för ett fint och inspirerande porträtt!

 2. Martina skriver:

  Jag skulle vilja träna med Emelie för att se om hon är så hård som hon verkar 😛 De jag känner som kört hennes pass säger att hon är “fruktansvärd” HAHA men jag vet inte om de bara är veka eller om hon verkligen ÄR fruktansvärd 😀 I need to know!

 3. TACK för att du lyft fram mig och TACK för att du skrivit din ärliga syn och uppfattning av mig. Tack!
  Detta är bloggkärlek!

 4. Jessica skriver:

  En helt fantastisk kvinna! Är otroligt glad att jag fått träffa henne 🙆

 5. Liselotte skriver:

  Otroligt driven kvinna, detta! Gillar epitetet “Mysigt dominant” också ;). Perfekt sätt att balansera dominans med trevlighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *