Emelie stödjer dig i din förändring i livet2 min läsning

Emelie är så mysigt dominant (citerar en annan person). Kan bara hålla med. Hon pushar dig fram även om du själv inte orkar. För att hon vet vad du kan även om du själv inte vet om det. Kan uppfattas hård men med hjärtat på rätt plats. 

Emelie undermy umbrella

(foto Emelie)

Hon är den där personen som säger att hon ska göra något så gör hon det. Säger du till henne att du ska göra något så ger hon dig alla möjligheter som hon kan ge för att du ska lyckas.

Undanflykter är få, du får vad du får

Med Emelies raka attityd finns det inga men. Vilket är super skönt. Hon ger dig generöst en push när du behöver det men inte utan att du har bett om det. Och det är här som jag inspireras som mest. Att sitta på all den kunskapen hon har och bara vänta på att hjälpa dom som ber om det och inte trampa in och pusha dom som inte vill det. För visst kan det vara svårt att sitta och titta på när du vet att någon gör fel. Men Emelie tar ett steg tillbaka och ser att det finns ingen mening att hjälpa någon som inte har bett om det.

Sanningen är viktig

Oavsett vart du är i livet så ger Emelie dig stöd. Det är så coolt att hon har så många olika kompetenser som man inte ser så ofta men ibland kryper de fram. Det som syns mest är hälsa och träning. Det är helheten som gör att Emelie har ett hjärta av guld, hennes fingerfärdighet inom empati. Är du nyfiken på hennes blogg hittar den här!

14 thoughts on “Emelie stödjer dig i din förändring i livet2 min läsning

  1. Jag skulle vilja träna med Emelie för att se om hon är så hård som hon verkar 😛 De jag känner som kört hennes pass säger att hon är “fruktansvärd” HAHA men jag vet inte om de bara är veka eller om hon verkligen ÄR fruktansvärd 😀 I need to know!

    1. Det kanske är som du säger att de är veka 😉 vem vet. Men du får väl ta ett pass när du är tillbaka i gbg igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *