Högerklicksskydd till din sida, är det verksamt?
24 februari, 2014
Uppdrag designa en hemsida
1 april, 2014

Egen hemsida, steget från gratis bloggen

Notice: Trying to get property of non-object in /customers/a/0/f/enklaknep.se/httpd.www/wp-content/themes/blogenklaknep-child/includes/content-single.php on line 190

Då och då stöter jag på frågan är det svårt att ha en egen sida? är det dyrt? Nej det är inte svårare än vad du gör det till och dyrt kan diskuteras. För mig kostar det att ha denna sidan 33 kr i månaden. Ungefär 400 kr per år är ett bra pris. Friheten att ha egen hemsida är att du kan helt bestämma hur den ska se ut och behöver inte välja bland några stycken utseende som gratisversionerna har.

Kommentarer

Det finns en en miljon olika webbhotell och att tänka på när du väljer ett är:

  1. Kostnad
  2. Inkommande trafik till sidan, har de en gräns så kommer sidan stängas ner när du har uppnått den och det vill du inte (de bästa har oändlig inkommande trafik)
  3. Online support
  4. Emellan 3 och 5 gb är tillräckligt med utrymmen för en hemsida
  5. Att webbhotellet kan installera CMS som wordpress.

Mitt webbhotell är one.com, för att de är billiga och jag har aldrig haft några problem med dom. Det som är viktigast när man startar sin egna sida om du inte har tid eller inte kunskapen för att göra det som du har i tankarna, be om hjälp.  Du kan alltid nå mig via mitt kontakt formulär som du kan hitta här på sidan.

 

Kommer du ta steget till egen hemsida?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *