5 verktyg till den briljanta bloggaren
5 verktyg till den briljanta bloggaren
1 december, 2015
Hitta din bloggstil
Hitta din bloggstil
3 december, 2015

Din plats i bloggvärlden och hur du skapar den

Din plats i bloggvärlden och hur du skapar den

Vi är många som bloggar, inte all som använder nätet har en blogg. Men många av oss har det. Din plats i bloggvärlden är inte självklar. Även om du har en blogg betyder det inte nödvändigtvis att du är en del av bloggvärlden.

Din plats i bloggvärlden och hur du skapar den

Att vara delaktig i bloggvärlden har mycket lite med hur många följare du har. Din plats i bloggvärlden bestämt ut ifrån hur delaktig du är i den. Bloggen är ett socialt media, det betyder att vi ska interagera med varandra. Att vara en del av den handlar om att interagera med andra.

Din plats i bloggvärlden

Trotts att vi alla har ett litet eget hörn där vi kan sprida våra briljanta tankar och erfarenheter, skapar vi först vår plats i bloggvärlden när vi har börjat med att interagera med varandra. Lämna en kommentar och visa att du är en del av nätverket i bloggvärlden. Men de handlar inte bara om att lämna kommentarer hos andra, det finns ju fler sätt att interagera.

Hitta din stil

Hitta din stil, vad är det som din blogg handlar om. Har du svårt att beskriva din blogg är det dags att gå tillbaka till skissbordet och se vad är din stil? Det är alltid lätt att vara en kopia, men att vara en äkta bloggare är fantastiskt. Att hitta din stil i bloggvärlden hjälper dig att hitta de som bloggar om liknande saker. Vilket i sin tur skapar fler tillfällen till interaktioner. Vad skulle du säga att din blogg har för stil?

Det är bara vidriga personer som lämnar spam

Titta in på min blogg kommentarer, ett spam är tråkigt att få. Det är bara vidriga människor som lämnar den typen av kommentarer, de som inte ens vill vara med i det grymma nätverket bland äkta bloggare. För det handlar inte om att sprida sin länk eller kommentera på så många bloggar som möjligt. Inte heller hur många besökare du har. Du är den ända som kan göra din blogg fantastisk. Du är den enda som kan bestämma om du vill ha din plats i bloggvärlden!

Vågar du ta din plats i bloggvärlden? Dags att hitta din stil och sprida din inspiration som en löpeld igenom hela bloggvärlden! Du är en briljant bloggar våga ta steget och dela med dig mer av det med mängder av interaktioner.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *