Vad-sparar-Google-om-dig-
Vet du hur mycket data Google har samlat om dig?
10 augusti, 2015
Hur viktigt är morgontimmarna
Hur viktigt är morgontimmarna?
12 augusti, 2015

Det där med hastigheten på din hemsida/blogg

hasitghet på hemsidan

Igår kväll satt jag och tänkte nu ska jag sätta mina kunskaper på prov, hur snabb kan min sida bli. Om jag gör alla det där tråkiga måstena, rensar bort error, förminskar bilderna och sånt. Alla sådana där små missar som man har gjort i koden. Sidan funkar men det tar lite längre tid att ladda sidan. Innan jag började med optimeringen laddade sidan på över 10 sekunder. Nu ser det mer ut på det här sättet:

hasitghet på hemsidan

 

Google har berättat att snabba sidor kommer högre upp i deras sökresultat. Det är inte bara välskriven text för att komma högt upp i Googles sökningar, bilder, mobilanpassning och hastighet är super viktiga saker. Det är ofta sånt vi glömmer när vi skapar en grym blogg och hemsida. Hastigheten det tar att ladda sidan. Jag är inte på långa vägar klar med att optimera min sida, men för tillfället nöjer jag mig med det resultatet jag har idag. Under en sekund fungerar för mig.  Vill du ha hjälp med din sida? Hör av dig jag hjälper dig jättegärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *