Det är bara vi som kan bestämma vart vi är på väg

1 oktober, 2015

Igår öppnade jag upp för att visa en del av mitt liv som både är smärtsam och kräver mycket energi av mig. Det är något jag har och går igenom. Men det finns ett skäl till att jag öppnar mig för dig. Det finns ett skäl att jag delar med mig av mitt öppna sår. Det är för att visa att jag är en person och mitt driv till att förbättra mig/livet/bloggen grundar sig i något. Att vi alla har olika förutsättningar och erfarenheter. Att förutsättningarna inte borde vara en ursäkt för att inte vara aktiv i sina val. 

Det är bara vi som kan bestämma vart vi är på väg

Det kommer alltid tillbaka till vad du väljer, du väljer alltid. Oavsett om vi vill ta ansvar för det eller inte. Du har alltid ett val. Så väljer du att dela din blogg i en länk här i kommentarerna? Det hade varit jätte kul att börja följa din resa och dina erfarenheter. Din blogg helt enkelt. Även om du har kommenterat här förr lämna en ny kommentar så att fler kan hitta din fantastiska blogg.

 

Vill du läsa mer?!

6 Kommentarer

 1. ExklusivaMoi

  Fint citat med ”våra val ger oss möjligheter* =D… och denna som du har här också! Vilka peppande inlägg på ämnet…

  Svara
  • Johanna

   Tack så mycket för din kommentar 🙂

   Svara
 2. FIT by Emma Hå

  Jag tycker din blogg är så mysig! Som en liten oas för mindfulness-blogging typ =)

  Svara
  • Johanna

   Tack så mycket för din kommentar. Det är vad jag satsar på mindfulness 🙂

   Svara
 3. Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

  Så sant! Det är våra erfarenheter om saker och ting som formar oss till dem vi är. Jag älskar din blogg! Du har så mycket tips och inspiration att ge. Keep up the good work! ?

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂 Vad kul att tog dig tid och lämnade en kommentar.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0