Det är bara vi som kan bestämma vart vi är på väg1 min läsning

Igår öppnade jag upp för att visa en del av mitt liv som både är smärtsam och kräver mycket energi av mig. Det är något jag har och går igenom. Men det finns ett skäl till att jag öppnar mig för dig. Det finns ett skäl att jag delar med mig av mitt öppna sår. Det är för att visa att jag är en person och mitt driv till att förbättra mig/livet/bloggen grundar sig i något. Att vi alla har olika förutsättningar och erfarenheter. Att förutsättningarna inte borde vara en ursäkt för att inte vara aktiv i sina val. 

Det är bara vi som kan bestämma vart vi är på väg

Det kommer alltid tillbaka till vad du väljer, du väljer alltid. Oavsett om vi vill ta ansvar för det eller inte. Du har alltid ett val. Så väljer du att dela din blogg i en länk här i kommentarerna? Det hade varit jätte kul att börja följa din resa och dina erfarenheter. Din blogg helt enkelt. Även om du har kommenterat här förr lämna en ny kommentar så att fler kan hitta din fantastiska blogg.

 

6 thoughts on “Det är bara vi som kan bestämma vart vi är på väg1 min läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *