Det personliga i att fotografera
17 april, 2015
Dödar du också din glädje? Dags att varva ner!
21 april, 2015

Dags att ta tag i det, släppa på stressen

Dags att släppa stressen

Facebook, instagram, vänner, skola, jobb, blogg och mängder av annat som ska få plats i våra liv. Ibland behöver vi ta ett steg tillbaka och varva ner. Men hur ska vi kunna göra det när vi alla vill göra så mycket, på en och samma gång?

Dags att släppa stressen

Denna veckan tänkte jag att vi kunde snacka om hur vi kan ge oss själva en paus. Och få ut fördelar med att ta lite tid till oss själva. Som bloggare vill vi gärna göra allt, men allt tar för mycket tid. Vad menar jag med allt? Att blogga, helst flera gånger per dag och ändå hinna göra en massa andra saker. Ett inlägg är ju inte bara ett inlägg, bilder, text, kanske redigering av bilder, fotografering, hitta sidor som stödjer det du skriver om, research, länkar och mycket mer. Det är inte bara att skriva något.  Och då kommer vi in på det viktigaste för att inte tömma all vår kreativa energi på bloggandet och gå in i väggen, att ta en paus. Fylla på med energi.

Att ge dig en paus-

 

Det viktigaste rådet jag någonsin har fått är att ge mig själv en paus, ifrån allt. Hur du nu gör det är helt upp till dig. Att testa mängder av olika saker, vissa behöver struktur och regler medens andra behöver en liten powernap. Det finns inga skrivna regler på hur du kan hitta ny energi och ge dig själv en paus. Men det finns kanske tips som du inte har testat än som vi kan samla här på bloggen. Vill du ha fler tips och tricks gilla enklakneps facebooksida för extra tips för alla bloggninjor där ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *