driv genom din efterlängtade förändring
Tips på att driva genom din efterlängtade förändring
27 september, 2016
Sofia textur, gästbloggare
Så skriver du proffsiga blogginlägg
4 oktober, 2016

Dags att må bra på webben, nytt avsnitt ute nu!

webbserie-ep5-del2

Dags för nästa avsnitt i webbserien, må bra på webben. Denna gången tar jag och Martina upp konsekvenser som är positiva och hur man ska tänka kring dom. För även om det är nått bra som samarbete, måste vi ta ett steg tillbaka och andas. För att inte råka ut för att bli lurade eller att de inte blev som man hade tänkt. 

Här under har du videon.

3 Comments

 1. Liselotte skriver:

  Hur är det med Google och att länka till kreditinstitut? Jag tänker på om de också kör en fulvariant av SEO?

  • Johanna skriver:

   Jag har faktiskt inte tänkte på den fula branschen. Det måste vara samma, men jag har inte sätt studier som tar upp dom i SEO syfte. Jag tror som dig att de måste hålla på med fulvariant. Jag ska kolla lite närmare just kring den branschen kanske de är fulare än de andra!? Tack för kommentaren och inspirationen att gräva djupare på fler skumma branscher ❤️

   • Liselotte skriver:

    Dela gärna med dig vad du kommer fram till, är väldigt nyfiken! Jag fick för ett tag sedan ett erbjudande om att göra reklam för ett företag, som visade sig vara ett företag som erbjöd kreditlån. Jag valde att inte göra det då det inte kändes rätt i magen. Dels för att jag tyckte att vinkeln var så underlig, samt att det inte kändes som något som passar mig eller min blogg. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *