Skäl till att du hatar dina läsare
Skäl till att du hatar dina läsare
7 januari, 2016
Bloggare är helt besatta av att ljuga om
12 januari, 2016

Dags att fixa det där som bara är en röra

Clean off your desk day

Den här dagen är speciell “Clean off your desk day”. En av mina favoriter för att skapa så mycket produktivitet som möjligt. Hålla skrivbordet rent. Varför inte fixa din plats redan idag?!

Clean off your desk day

Ett rörigt yttre betyder alltid ett rörigt inre.

Det ordningsamma kaoset är bara bullshit. Det är en superbekväm ursäkt att grotta ner sig i. “Jag arbetar bäst i lite kaos” eller “Jag vet vad allt är” är fantastisk att använda. Problemet är att du tömmer dig själv på energi att hålla ordning på allt, även om du inte aktivt tänker på det. Finns det där som ett surrande ljud som aldrig lägger sig.

Dags att fixa

Idag är en utmärkt dag att bestämma hur du vill att ditt skrivbord/arbetsplats ska se ut och kännas. Framförallt kännas, jag vet att det är super flummigt att skriva om att man ska känna nått. Det är ju för en mysig arbetsplats och en professionell arbetsplats ser olika ut, eller hur?

Pin Clean off your desk day

Hur vill du ha det?

Vad är ditt nyckel ord när det kommer till din arbetsplats/skrivbord.

  • Mysigt
  • Professionellt
  • Minimalt
  • Fluffigt
  • Kreativt

Och många mer, dags att skapa den platsen där du kan utvecklas och fixa det som du behöver. Hur ser ditt skrivbord ut? Är du nöjd med din arbetsplats? varför inte dela din inspirerande miljö i ett blogginlägg eller ett Instagram inlägg.

dags att fixa skrivbordet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *