14 september, 2015

Dagen M som ger oss en ny start

Det är så mycket negativt som kretsat kring måndag som jag tänkte att vi skulle vända nu. Har du hört det måste vara ett måndags ex när en pryl har lite eller många skavanker? Jag tycker att det är dags att ta tillbaka våra måndagar och ge som lika mycket kärlek som vi ger början på varje år. 

Varje vecka som en ny start

I början av varje år är det många (även jag innan) som blir vi helt lyriska på alla möjligheter som detta året har att erbjuda. Vi gör upp planer och ger löften till oss själva. Löften som vi sällan håller en längre tid. Men om varje måndag var som starten på varje år, då finns det ju en större chans att vi håller det vi lovar oss själva.

Varje vecka är en fräsch start! Men nya möjligheter. Varför vänta till början av året när du kan skapa samma känsla typ 52 gånger om året. Plus minus dåliga måndagar. Det finns inget som säger att du inte kan göra alla söndagar till nyårsafton (utan alkoholen och dom vakna småtimmarna). Gå igenom veckan som har varit, vad gick bra och vad gick mindre bra. Vad ska jag göra denna veckan som kommer att göra den ännu bättre?!

Måndag är en fantastisk dag i veckan, förra veckan ligger bakom oss och alla möjligheter ligger precis framför oss.

Vad tycker du är det bästa med en måndag? Har du något tips för att göra måndagen lite roligare, låt mig höra dina åsikter om veckans första dag!

Vill du läsa mer?!

2 Kommentarer

 1. ninnie

  Måndagar för mig är väldigt olika eftersom jagg arbetar ibland och är ledig ibland. Visst är man glad på en ledig måndag, men jag tycker ibland att det är överdrivet när man läser ”Måndag=skjut mig ?” Måndagar är för mig starten på en ny vecka, ledig eller inte. En dag för planering av den fortsatta veckan, en dag som är starten för nytänk.. Måndagar kanske påverkar människor mer som har måndag till fredag jobb.

  Svara
  • Johanna

   Jag håller med dig helt, det är lite överdrivet ibland med ilskan över måndagar. Vad skönt att vara ledig vissa måndagar 🙂

   Ha en fantastisk dag

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0