följartåg test på Instagram
Följartåg på Instagram, test och min åsikt
6 april, 2017
Har stockholmsdådet stigit många åt huvudet
Har stockholmsdådet stigit många åt huvudet?
12 april, 2017

Cool ny pryl, Smart doft i hemmet

Det är mer sällan man inte hittar saker man inte vill ha. Nej men skämt och sido så älskar jag saker som är uppkopplade. Herregud jag har ju till och med slutat läsa vanliga pappersböcker emot en platta som är uppkopplad. Och så hittade jag denna prylen som man lägger i olika dofter och styr via mobilen så man kan bestämma över hur det ska lukta.

Vad jag ville ha den. Så jag sökte upp mer information om den och fick veta att den inte finns riktigt än. Visst kan man känna ibland med webben att man hittar något som man verkligen vill ha så finns det inte! Kan inte du känna så med ibland när man hittar en snygg outfit eller liknande och så kan du inte hitta någonstans att köpa det, typiskt?

Hur gör vi för att hitta?

Vi lägger mycket tid på att hitta på webben. Allt handlar egentligen om att hitta det vi söker. Men det blir riktigt klurigt när man letar efter saker som man bara sett på en bild eller video. Ett tag använde jag mig av en app som kallas hunter för att hitta kläder, men tycket inte riktigt den var så bra. Därför tänkte jag på att skriva detta inlägget för jag är nyfiken på hur du gör för att hitta saker? För det kan vara sjukt svårt att hitta nått specifikt på webben.

2 Comments

  1. Sandra skriver:

    Åh så häftigt 😀

  2. Jeanette skriver:

    Kul grej. Inte hört om detta förut.

    Sv: Ah, Big Magic har jag sett mycket av på Instagram 🙂 Är den bra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *