Jessica grym med både webben och kameran
14 december, 2017
Rose-Marie som alltid ger råd från hjärtat
16 december, 2017

Carola coachen som ger dig det extra

Carola är en kvinna som kan mjuka upp vem som helst. Hon kan fylla på ett helt rum av människor med energi. Det är som efter att du har pratat med Carola så känns stegen lite lättare. Även om du inte ens pratat om vad som tynger ner dig. Utan det är den typen av kraft den kvinnan har, du blir alltid glad av att snacka med hennes oavsett om vad det gäller.

Carola

(Foto: Carola)

Hon är super medveten om sin omgivning och är en av de som personerna som jag har arbetat med som haft störst insikt i vad det tar att fixa en hemsida. Det gör också att hennes sida är en av de arbeten som jag är mest stolt över.

Hennes energi ger dig en kick

Det är det här som är så grymt. Hon får dig att uppskatta det du gjort och det du gör. På ett sätt som är det mest naturliga som jag har mött. Ibland när man träffat coacher och mer spirituella människor så kan det vara väldigt krystat. Men inte här, Carola känns och är helt genuin i allt hon göra.

No bullshit bara tummarna upp här

En av hennes favorit egenskaper som jag tycker är hennes sett att ta sånt som kanske inte blev som det var tänkt. “Ja men nu när jag ser det så kanske det är bättre så här, jag vet inte”. Att hon är så mjuk i hennes feedback och inte helt främmande i att ändra på sin bild hon har av saker. Det ser jag verkligen upp till! Vill du se mer av Carola? Hittar du hennes blogg här!

1 Comment

  1. […] Johanna på enklaknep.se kan du läsa om hennes gåva till mig. Jag är med i hennes adventskalender vilket jag uppskattar något enormt. Inte bara för […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *