Bloggstyrka, att känna sig stark när man bloggar

5 augusti, 2015

Det krävs en stryka för att dela med sig, att känna att det man kan eller erfarenheterna man bär på är värda att dela med sig av. Bloggstyrka är att hålla bloggen vid liv även om det känns kämpigt, det är lätt att starta en blogg. Men att hålla den vid liv kräver bloggstyrka. 

Styrka som ligger i allas bloggar bloggstyrka

Självklart är bloggstyrka individuellt, helt och hållet personligt. För mig är min bloggstyrka att jag väldigt duktig på bloggplanering. Om jag inte hade haft min bloggplanering så hade det varit svårt att hålla igång glöden att blogga. Vad har du för bloggstyrka?

Du måste bära på en styrka för att kunna dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Det blir mer tydligt i bloggvärlden som kan vara väldigt hård och kall. Cynisk till och med. Jag tänker på alla starka människor som delar med dig av sina jobbigaste stunder i livet och bli påhoppade från alla håll. Oavsett vad man delar med sig kan det sticka i någons ögon. Att välja vad du vill dela och stå för ditt ord utan att stjäla någons värdighet. Det kräver bloggstyrka!

Att bygga en community bland bloggar kan ge oss alla lite mer bloggstyrka. För att det finns inget så värdefullt som likasinnade som peppar dig och ditt bloggande. Det är därför jag kommenterar mycket på andras bloggar för att sprida lite bloggkärlek. Uppmuntran leder till starkare bloggar, men jag lämnar aldrig en kommentar som inte är ärlig. Ju starkare vi blir ju mer kan vi ändra på de gamla normerna om bloggarna och skapa oss en bättre mer öppen miljö för bloggandet. Vad är din bloggstyrka?

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

3 Kommentarer

 1. Linn♡

  Grymt bra skrivit och så fin blogg du har! Älskar ditt typsnitt♡

  kramar!

  Svara
  • Johanna

   Tack för din fanatiska kommentar!

   Svara
 2. Liene Svärd

  Jag vill också bli bättre på att planera.. Det gör ju så mycket! Sen så när det kommer till skrivande är jag bara ärlig och öppen om allt förutom vissa detaljer som kan vara obehagliga att dela med sig av då man inte vet om någon kommer vända det till en fördel eller nackdel.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0