Bloggserie – Lär känna mig som bloggare

9 november, 2015

enklaknep.se min blogg och jag som bloggare, vem är jag egentligen? Tankarna fastnade kring idén att en bloggserie hade varit kul att starta. En bloggserie där vi lärde känna varandra bättre. Där du ger dina läsare möjligheten att lära känna dig på ett annat sätt, eller kanske till och med djupare. 

bloggserie bloggare

Vi alla väljer vad vi ska dela med oss av

Med denna bloggserien tänkte jag utmana dig och mig själv att skriva mer rakt och ärligt. Självklar väljer vi alla vad vi vill del med oss av och inte, men många som bloggar verkar tycka att ljuga för sina läsare är helt okej. Bloggvärlden är en uppblåst ballong där många skapar sig ett liv baserat på lögner. Det är skrämmande hur många som sitter och ljuger i sina bloggar.

Du är inte unik 

Många tror att de skapar en unik look när de ljuger för sina läsare, vilka de är. Många gånger läser, hör och diskuterar jag ämnet med bloggare:

Mina läsare har ingen aning om vem jag är!

Kan det bero på att du sitter och ljuger för dina läsare? Tappar du bort nått om du är helt ärlig emot dina läsare? Du är bara unik när du baserar din blogg på dig själv och inte på dina lögner. Vet dina läsare vem du verkligen är? (Nu menar jag inte alla delar av ditt liv, vissa saker får man ha för sig själv med)

Blogga

Hur jag utvecklades från lögnare till äkta bloggare

Jag började som så många andra med att starta en blogg för att visa hur grymt mitt liv är. Det var innan jag startade denna bloggen. Kolla på mig bloggaren som vi alla är bekanta med. Många av dom stora bloggarna i Sverige är bara ”kolla på mig och mitt liv bloggar”. Jag visade upp det jag ville ha, med länkar till sidorna som sålde det. Spammade forum med mina länkar, ville skriva alla på näsa hur jävla grymt mitt liv är. Det fanns verkligen inget neutralt i det, bara vitt eller svart. Allt på tipp topp eller allt är skit.

Gav det något?

Nej, jag tröttnade på att måla upp en bild som inte är jag. Jag är mycket mer än de sakerna som jag vill ha eller kan köpa. Jag har både knäppa och lite smått galna saker för mig, sånt som inte får plats i en strikt ”titta på mig blogg”. Det händer tråkiga saker i mitt liv men det är inte värdens undergång, världen är inte svart eller vit. Är inte du trött på bloggare som sitter slår i dig en massa lögner? Vi alla väljer vad vi ska dela med oss av på bloggen men det betyder inte att vi ska skapa en helt ny personlighet.

Ett nytt inlägg i bloggserien varje dag denna veckan

Låter du dina läsare få lära känna ditt riktiga jag?

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0