Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt för att inte hamna i någon stress. För du har redan bestämt vad du ska skriva om. Och nej bara för att du har planerat det så behöver du ju inte följa det till punkt och prickar. Om du känner att något annat känns bättre så funkar ju det med. En bloggplanering är mer som en ”säkerhetsgrej”, som du kan falla tillbaka på. 

Bloggplanering

Du kan göra din planering hur komplex och hur lätt som helst. Det behöver inte vara något super snyggt. Men för att kicka igång och om du vill testa en bloggplanering så kan du testa min bloggplanering 2.0, länk till nedladdning finns längre ner.

 Nästa version kommer i samband med min bok.

Jag har skrivit på en bok länge nu. Nu har jag skrivit klart första utkastet så den ska bara läsas igenom och filas lite på. Men snart är den redo. Och till denna boken kommer jag även att släppa en arbetsbok. Där du kan fylla i det som jag tar upp i boken så att du kan skapa dig en egen grund att stå på när det kommer till ditt varumärke, planeringen och organisering av din närvaro på webben. Boken handlar helt enkelt om hur du sätter upp din karriär på webben!

Med denna versionen av bloggplaneringen så kan du testa dig fram!

Jag tänkte varför inte släppa dom lösa. Se vad du tycker och har du någon feedback på dom tveka inte att höra av dig. Jag tar gärna emot konstruktiv feedback, om det skulle vara något som du kändes saknade för att fylla ditt behov? Det som du kan ladda ner är en interaktiv som du kan fylla i på datorn och en som du kan skriva ut. Välj vilken och testa, för tänk om det hjälper dig?!

[wpdm_package id=’10037′]

[wpdm_package id=’10039′]

Vill du läsa mer?!

6 Kommentarer

 1. Ewa Svensson

  Så spännande det ska bli med din bok….så stolt över dig // Kram

  Svara
  • Johanna

   Tack fina du 🙂 Kramar

   Svara
 2. Laura

  Vad spännande med en egen bok! Jag ser fram emot att läsa den, när den nu dyker upp 🙂 blir det en e-bok eller en tryck eller kanske både och?
  Jag kommer ladda ner båda filerna ikväll när jag sitter framför datorn och kommer säkerligen återkomma med feedback när jag tittat/använt någon av dem. Så här på rak arm så föredrar jag utskriftsversionen, helt enkelt för att jag inte går utanför dörren (förutom på hundpromenad och till lekplatsen) utan min kalender och skrivbok.

  Svara
  • Johanna

   Vad kul att du gillar idén att jag ska släppa en bok. Jag har mest fokuserat på att släppa den i tryck först. Just för att man ska kunna kladda i den och anteckna det man vill. För att det ska vara ett verktyg för att skapa det du vill av din webbnärvaro och inget där jag sitter med pekpinnar och säger att detta måste du göra. Vad kul att du kollar in båda. Ha en super grym dag

   Svara
 3. Ellie

  Men wow SÅ spännande med en bok! Och tack vilken fin gåva. Ska laddas ner och testas!!

  Svara
  • Johanna

   Vad kul att du tycker det. Har du feedback hör av dig. Tacksam för dina tankar!

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0