5 december, 2015

Bloggninja, är du en ninja framför skärmen?

Idag firas det ninja day (bloggninja) runt om i världen. Jag tänkte att vi alla kunde fira oss själva idag, som de bloggninjor vi är. Vi skapar innehåll, sprider vår inspiration och försöker göra världen lite bättre. Lite ljusare.

Bloggninja

Bloggninja

Jag tror vi alla som bloggar bär en liten ninja inom oss. Vi påverkar våra läsares humör och utvecklar nätet i en rasade fart. Vi är som nätets ninjor, kämpar för att inspirera och ge motivation.

Gilla min facebooksida så missar du inte ett ninja tips eller när bloggen uppdateras.

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

2 Kommentarer

 1. Sofie

  Så klok du är! 🙂

  Svara
 2. Enya シ

  Så sant haha! U go girl!

  Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Bloggninja, är du en ninja framför skärmen?
 • Bloggninja
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Webbhotell kraften bakom en hemsida