Hur ska vi hantera oförståelse.
Hur vi kan hantera oförståelse
26 januari, 2016
Blogging cafe Hur du slutar slösar din tid
Blogging Café, hur du slutar slösar din tid
28 januari, 2016

Blogging café, start på en ny bloggserie

start på en ny bloggserie

Har inte du saknat en samlingsplats där vi lyfter upp våra bloggar och driver hela bloggvärlden till en förändring? Blogging Café ska vara en bloggserie där vi skapar nya regler för bloggvärlden. Där din fantastiska blogg är i fronten av en evolution. Som skapar bättre bloggkultur och utrotar hatet.

start på en ny bloggserie

Blogging Café – Skapa den bästa bloggen för dig och gör revolt emot gamla bloggnormer!

Tanken är att vi tillsammans ska skapa denna bloggserie värdefull, med en stor dos av inspiration och bloggkärlek driva för ett bättre nät att vara på.  När du känner för det kan hoppa in och gästblogga, tycka till och ställa frågor.

Detta är bara början

Jag har gjort en grovplanering av vad de första inläggen ska handla om, har du tips och idéer om vad som kan finnas med skicka gärna dom till mig. Det första inlägget i bloggserien kommer att komma upp imorgon och kommer att handla om närvaro på sociala medier utan att slösa tid. Det är lätt att glömma att bloggen räknas till ett socialt media och hur ska vi göra för att våra sociala interaktioner inte ska ta onödig tid ifrån oss?

start på en ny bloggserie pin

Vill du vara med i denna bloggserie?

Tveka inte att höra av dig! Kommentera eller skicka ett mail kontakt@enklaknep.se. Vad tycker du är det viktigaste varje bloggare borde tänka på? Eller hur började du blogga?

4 Comments

  1. Daniella skriver:

    Det låter väldigt intressant och roligt faktiskt ^^

  2. Maria skriver:

    Ska blir intressant att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *