Blogging café, start på en ny bloggserie

Har inte du saknat en samlingsplats där vi lyfter upp våra bloggar och driver hela bloggvärlden till en förändring? Blogging Café ska vara en bloggserie där vi skapar nya regler för bloggvärlden. Där din fantastiska blogg är i fronten av en evolution. Som skapar bättre bloggkultur och utrotar hatet.

start på en ny bloggserie

Blogging Café – Skapa den bästa bloggen för dig och gör revolt emot gamla bloggnormer!

Tanken är att vi tillsammans ska skapa denna bloggserie värdefull, med en stor dos av inspiration och bloggkärlek driva för ett bättre nät att vara på.  När du känner för det kan hoppa in och gästblogga, tycka till och ställa frågor.

Detta är bara början

Jag har gjort en grovplanering av vad de första inläggen ska handla om, har du tips och idéer om vad som kan finnas med skicka gärna dom till mig. Det första inlägget i bloggserien kommer att komma upp imorgon och kommer att handla om närvaro på sociala medier utan att slösa tid. Det är lätt att glömma att bloggen räknas till ett socialt media och hur ska vi göra för att våra sociala interaktioner inte ska ta onödig tid ifrån oss?

start på en ny bloggserie pin

Vill du vara med i denna bloggserie?

Tveka inte att höra av dig! Kommentera eller skicka ett mail [email protected] Vad tycker du är det viktigaste varje bloggare borde tänka på? Eller hur började du blogga?

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

4 Kommentarer

 1. Daniella

  Det låter väldigt intressant och roligt faktiskt ^^

  Svara
  • Johanna

   Svara
 2. Maria

  Ska blir intressant att läsa.

  Svara
  • Johanna

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0