Bloggevent social media lift 2016

Sponsrat inlägg

Nu har jag hunnit landa och blivit av med det mesta från förkylningen som min blivande man smittade mig med, 3 dagar av sömn och nu är jag tillbaka. För över en vecka sedan var jag med på ett supergrymt bloggevent. Jättebra sammansatt, fantastiska samtalsämnen, goodiebags och så skulle jag föreläsa. En utmaning utan dess like.

social media lift

Första gången jag skulle ställa mig upp och föreläsa på ett event, nervöst och nästan i paniczone. Men det kändes som att jag får väl testa helt enkelt. Under dagen som bloggeventet ska gå av stapeln får jag ett samtal av min upprörda pappa, vår familj försätts i krisläge igen. Känslomässigt överväldigande står jag där i secondhandaffären och försöker att greppa situationen och hitta den bästa åtgärden för de fruktansvärt själviska människorna som har strulat till det.

Det blev att återvända hem och försöka att hitta fokusen som inte ville infinna sig. Klockan kröp närmre, jag bestämde mig att åka in och ge bloggeventet det bästa jag hade. Ut ifrån förutsättningarna jag hade, gjorde jag ett bra jobb med att föreläsa. Men som den kritikern som jag är hade jag kunnat var mer lyhörd på vad publiken hade velat ha om jag inte var så upp i mig själv. Ett arbete som jag håller på med är att kunna släppa skiten och ta upp det vid ett senare tillfälle. Att inte bli helt emotionellt slut innan jag ska gå på saker. Nu vet jag vad jag kan tänka på till nästa gång och även att det går att göra mer än bra krishantering i livet. Det är inte fel att utmana sig själv.

Middag med bubbel

Alla fantastiska människor med lika fantastiska bloggar, maten var helt okej och teet var anskrämligt som vanligt på restauranger. Kvinnorna som var med på eventet vägde verkligen upp allt som inte var super fantastiskt. Det var inte bara mamma tips, bröllops tips, goodiebag som jag tog med mig utan det bästa var allt energi från dessa bloggare. Social media lift var riktigt bra sammansatt på alla plan.

Vad fanns i Goodiebagen?Goodiebag, social media lift 2016

Det var inte bara en utan 3 hela påsar som vi fick med oss, vilket jobb Liselotte och Susana måste ha lagt bakom att få ihop dessa grymma påsar!

Evelinas foto – presentkort | TGR Kungsgatan – block, pennor, pennvässare, strumpor, tvättduk | Framkalla – Photoposter 50×70 | Smartphoto – Fotobok |

Telia – Hata Hat armband | Eurogamer – Blu-Ray (Predestination) | Desenio – Plansch | Celsius – Dricka, korthållare, lipsy | Nude – Proteinvatten |

Passion by Emelie – webbkurs | Caseapp – Rabat på skal | Moderskeppet –  Medlemskap guld (1 månad) | MRG Wines – Alkoholfritt vin

Vart var vi?

Social media lift 2016 hölls på Scandic hotell Rubinen vilket är ett super grymt inrett hotell. Deras konferens våning är super fin. Höll på att glömma att jag var inte den enda föreläsaren, Evelina på Evelinas foto gav en uppfriskande inblick i att ta bättre bilder för Instagram. 2 random bilder från kvällen tänkte jag bjuda på här nedanför.

enklaknep-120

Social media lift

Vad tar jag med mig?

Det kan bli rätt ensamt att blogg själv och vi behöver komma ut mer och träffa likasinnade. Det gör vi bara genom att vara aktiva. Så nu till en fråga, skulle du vilja ha träffar så kallade meetups där bloggare kunde ta en fika och utbyta erfarenheter? Lämna kommentar och berätta hur du känner inför att träffas för att snacka om våran stora passion, bloggen!

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

10 Kommentarer

 1. Ewa Svensson

  Hej Fina <3
  Som du vet så tar jag gärna min bil och åker ner til Göteborg för en träff. Skulle vara fantastiskt om vi kunde ordna så att vi var några stycken bloggare i olika åldrar som träffades och snackade om vår passion bloggen som du säger. Det skulle jag se fram mot.

  Jag kommer ner i sommar och hör då av mig till dig så är du hemma så tar vi en blottträff du och jag.

  //Stor Kram

  Svara
  • Johanna

   Ja det hade varit fantastiskt 🙂 Vi får se vad vi kan fixa ihop.
   Stor kram till dig med 🙂

   Svara
 2. Liselotte

  Tack för ett fint inlägg!

  Meetups – jag är på!

  Svara
  • Johanna

   Tack själv för din kommentar:) Då vet jag att meetups skulle uppskattas.

   Svara
 3. Mikaela

  Meet ups hade varit superkul!

  Svara
  • Johanna

   Då är det helt enkelt något som man borde fixa 🙂

   Svara
 4. Siranee - Thaimorsan.se

  Så kul att träffa dig!

  Vi bloggare kan aldrig få för lite av fika och meets up för att nya bekantskap, inspo och tips ?

  Svara
  • Johanna

   det är sant man kan aldrig få för lite fika 🙂

   Svara
  • Johanna

   Vad kul, då ska jag dra igång det ordentligt!

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0