Blogg afterwork och Kicks flagship store invigning, veckan som var.

Veckan som gick var fullspäckad till brädden med massa, Kicks flagship store event och möten. Vi började arbetsveckan med nätverksträffar för företaget som sedan gick över till kicks flagships store invigning och avslutades med blogg afterwork. Så vi börjar med det som inte är så vanligt i mitt liv, gå på smink event.

Blogg afterwork och Kicks flagship store

Nope jag har ingen sminkblogg, men jag är ju kvinna. Så använder och kan lite om det. Sminkbranschen är stor, speciellt när du kommer in på saker som clown contouring eller varför det mest skrämmande, välja rätt fondation. Det roligaste som finns är ju läppstift, här kan man riktigt leka.

Kicks flagship store- enklaknep

Mat, smink, goodiebags och alla grymma människor

Svart var färgen som man skulle ha, vilken tur att jag klädde mig i grått då. Men skämt och sido när du går på event är jag alltid chockad över hur många oskrivna regler som finns. Det verkade som att svart va grejen i klädsel. Förutom klädseln så serverades det mat och dricka, men även super god glass. Alla som ville och hade tålamod att köa fick prova på att få sina naglar fixade eller bli sminkade. Inget som jag docka hade tålamod till, utan åt glass och såg glad ut. När det var dags att bege sig hem så fick vi en gigantisk goodiebag.

Kicks flagship store- enklaknep- Thaimorsan Siranee Kicks flagship store- enklaknep smink Kicks flagship store- enklaknep påsmällen emma

Kicks flagship store- enklaknep matKicks flagship store goodiebag

Efter kvällen på Kicks flagship store var det dags för blogg afterwork och middag

För att verkligen sätta pricken över i:et avslutades arbetsveckan med en grym middag och god dricka. Självklart med riktigt grymma bloggare! Vi var på OGBG, helt okej ställe. Men maten kändes inte super rolig eller höll en hög standard. Fick brosk i min kyckling, vilket var svårt att se då allt var dränkt i sås. Det var bara när jag tuggade i det som jag ångrade mig. Diskussionen runt bordet handlade om blogghälsa, driver du bloggen eller den dig?Och det länkades snabbt ihop med att den som köper följare. I vilken kategori hamnar de som köper sina följare? Driver deras konton dom eller driver dom sina konton?

Blogg afterwok- enklaknep drink

Blogg afterwok- enklaknep mat

 

En av de knäppaste sakerna under middagen var personen som berättade om din stora framgång på sociala medier (ingen deltagare på vår AW) och så visade de sig att den stora framgången var köpta följare. Vad är det man promotar då? Vad var syftet? Super nyfiken på varför man skulle berätta om en framgång som inte är verklig, speciellt för ett gäng bloggare?

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

6 Kommentarer

 1. Mia

  Jag får stora skälvan av event. Haha… Egentligen tycker jag inte att det är så farligt när jag är på plats och kan (om jag vill) vara en social stjärna. Jag bara drar mig för det innan och kommer, av den anledningen, väldigt sällan iväg… Borde öva mera på eventgrejen. Det ger ju väldigt mycket tillbaka om man är på humör 🙂

  Svara
  • Johanna

   Ja det tycker jag, kom ifrån din comfort zone och gå på lite event 😉 Annars får vi helt enkelt boka en fika snart 🙂

   Svara
 2. isabelle

  Vilket bra inlägg!!
  Hur gör du dina smarta och jättefina hjärtan när man drar musen över inlägget?
  Tycker verkligen om den smarta iden!!

  Kramar

  Svara
  • Johanna

   Tack ❤️ de är en CSS funktion som gör så med musen, cursor pointer. Man kan lägga in vilken bild som helst ?
   Kramar

   Svara
 3. Mikaela

  Hihi, ja det där med att stoltsera med sina syntetiska följare blir ett ganska platt fall i mina ögon… Bra tips du gav på hur man snabbt kan urskilja dem!

  Svara
  • Johanna

   Ja de va lite konstigt. Men men så kan de va.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

GåvaInstagram Checklista

Få kontroll över ditt Instagram konto. Missa inte dom små detaljerna som ger ett starkt intryck på dina kunder. Börja prenumererar på mitt hemliga brev  så får du den direkt i din inkorg strax.

0