19 januari, 2015

Har du sett årets färg?

Varje år bestäms en färg som kommer bli årets färg. Lite som årets julklapp fast lite roligare. Årets färg heter marsala och jag tror att den kommer att vara väldigt slagkraftig bland trenderna i år.

Färgen är mjuk och stillsam, det är som att det ligger ett lugn runt den. Vad tycker du om denna färgen?

årets färg marsala

Det känns som en färg som är bekväm i smink. Håll utkik om du ser denna typen av färg under året och då vet du att det inte är någon slump att det just är denna färgen sm finns ute på marknaden. Vill du läsa mer om den och se mer bilder på den kan du alltid titta på denna underbara sida.

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

5 Kommentarer

 1. stina - Mamma till Elias | STHLM/GRAN CANARIA

  SV: Jag har bloggat från och till sedan 2008, men slutade förra året, saknade att skriva av mig och låta mina vänner över välden ta del av min vardag, så valde därför att börja blogga igen:) samt att det alltid är kul att kunna gå tillbaka och läsa (ångrar att jag raderade min gamla blogg!)

  Hoppas du har en bra dag!
  kram

  Svara
 2. Alva

  Sv: Tack så mycket! Fin blogg du har. Jag har bloggat så länge jag kan minnas, dock inte så seriöst tidigare. Såklart är det roligare nu då jag har mer att skriva om och en hel del mer inspiration och motivation till det, något som krävs om man ska blogga. Hur var det för dig?
  Kram

  Svara
  • Johanna

   Jag började blogga för att jag ville skapa en gemenskap emellan bloggare för att kunna stötta varandra nör bloggtorkan sätter in eller andra saker som bara vi bloggare stöter på. Tack för din kommentar

   Svara
 3. Freja

  Nja, jag gillar klara färger, inte dova och smutsiga, Hellre en riktigt klart röd!

  Svara
  • Johanna

   Ja de e riktigt nice de med.

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0
  0
  Varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken