vett och etikett dela på nätet
Vett och etikett, dela på nätet
28 september, 2015
Vem bär ansvaret att skydda ditt innehåll-
Vem bär ansvaret att skydda ditt innehåll?
29 september, 2015

Blodmåne, värt att offra sömn för

Supermåne

Lite sömnig sitter jag vid tangenterna och på ett nytt projekt samtidigt som leendet inte vill lämna mina läppar. En super mysig natt, där supermåne och blodmåne stod i fokus. Strax efter 2 var jag och sambon ute. Vi såg hela det hela från början till slut. 

Kameran var med och det fotades allt eftersom månens ljus började bli svagare och den röda färgen trädde i kraft. Var du med och kollade på blodmånen?

SupermåneSupermåneSupermåneSupermåneblodmåneblodmåne

Te packat i väskan och långkalsongerna hjälpte lite, men var ändå väldigt frusna när vi återvände hem. Timmarna gick fort och det var jätte kul att få vara med om detta fantastiska fenomen. Tycker du att det var grymt att se fenomenet, blodmåne?

10 Comments

 1. Ewa Svensson skriver:

  Så häftigt!! hade varit kul att få uppleva men somnade tidigt då hemresan från Turkiet startade mitt i natten 🙂 Ha det fint //Kram

 2. marina skriver:

  Jag blir så frustrerad, jag har inte kunnat skicka iväg en kommentar till dig i fler inlägg, något måste har varit väldigt fel, antingen hos mig eller hos dig.
  Jag har iallafall gjort de tre stegen på fb som du tipsat om! Jätte bra och jag visste inte ens att de hade uppdaterat sekretessen. 🙂

  • Johanna skriver:

   Det har legat hos mig felet, jag håller på att rusta upp min säkerhet. Men nu ska det vara löst. Tack för att du höll ut och kommenterade ändå 🙂

 3. Martina skriver:

  Jag fattade aldrig om de skulle bli blodmåne på den här sidan klotet också eller inte. Vi satt på balkongen och tittade på en väldigt stor och fin måne i alla fall, ja går ju upp typ 05 och då va de redan sunrise här.

  Skitfina bilder <3

 4. Jag såg blodmånen – och det var häftigt…
  Tidigare i år (mars) såg jag solförmörkelsen – även det var häftigt =)
  Kram ♥

 5. Mimmi skriver:

  Det hade varit väldigt häftigt att se, men jag sov ganska djupt då. Jag var supertrött efter bokmässan plus att jag jobbade lördag, så även om jag get mig ut för att titta hade jag säkert somnat ändå efter ett tag 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *